Održana premijera filma "Divljaci": Aplauzi publike i podrška kolega (FOTO)

03.06.2022

10:05

0

Priča spaja umetnike iz celog regiona

Održana premijera filma "Divljaci": Aplauzi publike i podrška kolega (FOTO)
thumbnail_MSP_5919 - Copyright Ekipa filma "Divljaci" Foto: Marko Simić

Akciona komedija “Divljaci" sinoć je premijerno prikazana domaćoj publici u bioskopu Cineplexx Galerija Belgrade.

Deo autorske i glumačke ekipe fotografisao se na crvenom tepihu družeći se sa publikom, a svoju podršku filmu i ekipi dale su kolege iz filmske industrije.

Po završetku filma deo ekipe koju čine reditelj Dario Lonjak, glumci Branko Janković, Alen Liverić i Dejan Aćimović, producent Jozo Patljak, scenarista Velimir Grgić i scenograf Antonio Patljak poklonila se gledaocima u sali i potom dobila zasluženi aplauz.

Ekipa filma "Divljaci" Foto: Marko Simić
 

Ovo je film koji spaja različite žanrove, kao i umetnike iz celog regiona.

- Imao sam tu sreću da sam radio s divnim glumcima i mogu reći da smo imali odličnu saradnju. Svima se scenario jako svideo i uneli su mnogo ličnih ideja i emocija u svoje izvedbe. Njihovo iskustvo mi je svakako puno značilo, ne samo u kreativnom, već i u tehničkom, izvedbenom smislu. Očekivani standard koji sam sebi zacrtao je tokom snimanja samo rastao, kako su nam padale nove ideje i rešenja na pamet - izjavio je mladi reditelj Dario Lonjak.

Foto: Marko Simić
 

Radnja filma smeštena je u leto 2018. godine. U toku je Svetsko prvenstvo u fudbalu, i dok se iščekuje finale u Moskvi, u hrvatskim gradovima vlada opšte "ludilo", koje je ponelo i glavne junake ovog ostvarenja.

Zolja (Alen Liverić), Jasmin (Branko Janković) i Mali (Borko Perić) rešavaju da opljačkaju malu radnju da bi nabavili novac za put u Rusiju. Bežeći od policije prelaze granicu s Bosnom i Hercegovinom i zalutaju u šumi gde ih čeka iznenađenje.

Ako ste pomislili da planirana mala pljačka može da prođe ispod radara, varate se. Mnogo nepredviđenih stvari će im se usput dogoditi. A sve to možete pogledati u domaćim bioskopima.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike