Ako mislite da mala pljačka može da prođe ispod radara, varate se: „Divljaci“ stižu u Beograd (FOTO/VIDEO)

30.05.2022

14:15

0

Autor: Dejan Ćirić

Film koji je spojio različite žanrove, kao i umetnike iz celog regiona, nasmejaće vas i zabaviti, dok će u isto vreme napraviti kritički osvrt na vreme u kom živimo

Ako mislite da mala pljačka može da prođe ispod radara, varate se: „Divljaci“ stižu u Beograd (FOTO/VIDEO)
Divljaci_Still002 - Copyright Film "Divljaci" Promo/Alka film

Akciona komedija “Divljaci” domaćoj publici premijerno će biti prikazana u sredu, 1. juna, u 20 časova u bioskopu Cineplexx Galerija Belgrade.

U debitantskom filmu reditelja Daria Lonjaka glavne uloge tumače Branko Janković, Alen Liverić, Borko Perić, Dejan Aćimović i drugi.

Film "Divljaci" Promo/Alka film
 

Film koji je spojio različite žanrove, kao i umetnike iz celog regiona, nasmejaće vas i zabaviti, dok će u isto vreme napraviti kritički osvrt na vreme u kom živimo.

- Imao sam tu sreću da sam radio s divnim glumcima i mogu reći da smo imali odličnu saradnju. Svima se scenario jako svideo i uneli su mnogo ličnih ideja i emocija u svoje izvedbe. Njihovo iskustvo mi je svakako puno značilo, ne samo u kreativnom, već i u tehničkom, izvedbenom smislu. Očekivani standard koji sam sebi zacrtao je tokom snimanja samo rastao, kako su nam padale nove ideje i rešenja na pamet - izjavio je mladi reditelj Dario Lonjak.

Film "Divljaci" Promo/Alka film
 

Radnja filma smeštena je u leto 2018. godine. U toku je Svetsko prvenstvo u fudbalu, i dok se iščekuje finale u Moskvi, u hrvatskim gradovima vlada opšte "ludilo", koje je ponelo i glavne junake ovog ostvarenja.

Film "Divljaci" Promo/Alka film
 

Zolja (Alen Liverić), Jasmin (Branko Janković) i Mali (Borko Perić) rešavaju da opljačkaju malu radnju da bi nabavili novac za put u Rusiju. Bežeći od policije prelaze granicu s Bosnom i Hercegovinom i zalutaju u šumi gde ih čeka iznenađenje.

Ako ste pomislili da planirana mala pljačka može da prođe ispod radara, varate se. Mnogo nepredviđenih stvari će im se usput dogoditi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike