Život neponovljivog kralja rokenrola u biografskoj drami: Novi trejler filma "Elvis" (FOTO/VIDEO)

25.05.2022

09:15

0

U svim domaćim bioskopima pretpremijerno može da se pogleda 22. juna

Život neponovljivog kralja rokenrola u biografskoj drami: Novi trejler filma "Elvis" (FOTO/VIDEO)
rev-1-ELVIS-FF-00006r_High_Res_JPEG - Copyright Foto: Promo/Blitzfilm

Vizionar, i nominovan za Oskara reditelj, Baz Lurman i studio Warner Bros Pictures na velika platna donose visokobudžetnu biografsku dramu - "Elvis", u distribuciji Blitz filma.

Film prikazuje muziku i život jedinstvenog i neponovljivog Elvisa Preslija kroz prizmu komplikovanog odnosa sa njegovim menadžerom, pukovnikom Tomom Parkerom, koji je trajao 20 godina, od Preslijevog uspona do vrhunca njegove slave.

U središtu ovog putovanja je naravno i odnos sa jednom od najvažnijih osoba u Elvisovom životu, Prisilom Presli.

Foto: Promo/Blitzfilm
 

U glavnim ulogama su mladi glumac Ostin Batler kao Elvis, dok je u ulozi pukovnika Parkera oskarovac Tom Henks.

Osim Henksa i Batlera, glavne uloge tumače Helen Tompson (uloga Elvisove majke), Ričard Roksburg (uloga Elvisova oca) i Olivija DeJong u ulozi Prisile.

Foto: Promo/Blitz
 

Osim njih, u filmu glume i Luk Brejsi kao Elvisov prijatelj Džeri Šiling, Nataša Baset kao Elvisova prva devojka Dixie Lok, Dejvid Venham kao Henk Snou, Kelvin Harison Mlađi kao BB King, Zavijer Samjuel kao Skoti Mur i Kodi Smit-MekFi kao Džimi Rodžers Snou.

Za uloge ostalih legendarnih muzičara u filmu, Lurman je odabrao muzičarku i kantautorku Jolu kao sestru Rozetu Tarp, modela Altona Mejsona kao Litl Ričarda, teksaškog bluz muzičara Garija Klarka Mlađeg kao kantautor Artur Krudp i Šonku Dukureh kao bluz pevačicu Vili Mej, poznatu kao “Big Mama Torton”.

Plakat filma Foto:Promo/Blitz
 

Elvis je ušao u legendu kao čovek nesvakidašnjeg muzičkog talenta i neopisive lepote. Ukupno je prodao više od milijardu ploča i albuma, više od bilo kog muzičara u istoriji. Zbog svog velikog talenta, harizme i podrške obožavatelja širom sveta, Elvis je i danas neverovatno popularan.

Zato je film "Elvis" jedan od najiščekivanijih filmova 2022. godine, a u bioskopima možete da ga pogledate pretpremijerno 22. juna u distribuciji Blitz filma.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike