Prisila Presli je pogledala film „Elvis“: Ovo je prvi komentar (VIDEO)

03.05.2022

16:01

0

Slavni par se venčao u Las Vegasu 1967. godine. Bili su zajedno do 1973.

Prisila Presli je pogledala film „Elvis“: Ovo je prvi komentar (VIDEO)
Prisila i Elvis Prisli - Copyright Profimedia

Za dve nedelje na filmskom festivalu u Kanu premijerno će biti prikazan film „Elvis“, biografska priča o slavnom pevaču Elvisu Presliju i njegovom odnosu s menadžerom, Kolonelom Tomom Parkerom.

Kralja rokenrola igra Ostin Batler, a Parkera Tom Henks.

Jedna od prvih osoba koja je videla film je Elvisova bivša supruga, sedamdesetšestogodišnja Prisila Presli. Ona je proteklog vikenda na Fesjbuku objavila kako je oduševljena filmom koji je režirao Baz Lurman.

Prisila i Elvis Presli/Profimedia
 

Prisila je napisala kako je film pogledala zajedno sa Džerijem Šilingom, starim Elvisovim prijateljem.

„Ovo je priča o odnosu Elvisa i Kolonela Parkera. To je briljantno i kreativno ispričana istinita priča koju je jedino Baz, na svoj jedinstveni umetnički način, mogao da snimi. Ostin Batler, koji glumi Elvisa, je neverovatan. Usred filma smo se Džeri i ja pogledali i rekli jedan drugome: "Vau! Bravo za njega!“ Znao je koliko će to biti zahtevno. Bio je vrlo nervozan zbog ove uloge. Mogu samo zamislim kako je to“ - napisala je ona.

Profimedia
 

Osvrćući se na Elvisovog menadžera, Kolonela Toma Parkera, Preslijeva je napisala:

„Kakav je to bio lik! Postoje dve strane Kolonela, Džeri i ja smo upoznali obe. Kao što znate, ova priča nema srećan kraj. Mislim da ćete malo bolje shvatiti Elvisovo putovanje, opisano od strane reditelja koji je uložio svoje srce i dušu u ovaj film“, zaključila je Presli.

Prisila i Elvis Presli/Profimedia
 

Prisila i Elvis venčali su se u Las Vegasu 1967. godine. Bili su zajedno do 1973. Dobili su ćerku Lizu Meri Prisli (54). Elvis je preminuo 1977. godine.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: nacional.hr

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike