„Veče glomazne poezije i rasklimatanog džeza“: Rambo Amadeus u Zvezdara teatru

25.04.2022

16:30

0

Muzičar na pozorišnim daskama čita, recituje, prepričava i ''pripevava'' najglomaznije tekstove iz svog impozantnog opusa

„Veče glomazne poezije i rasklimatanog džeza“: Rambo Amadeus u Zvezdara teatru
rambo amadeus foto kaca - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Rambo Amadeus najavio je da će 21. maja, u 19.30, prirediti "Veče glomazne poezije i rasklimatanog džeza" u beogradskom Zvezdara teatru.

- Ponovo radi bioskop! Rambo Amadeus na pozorišnim daskama čita, recituje, prepričava i ''pripevava'' najglomaznije tekstove iz svog impozantnog opusa - naveo je muzičar i dodao:

- Ivan Aleksijević će za klavirom biti zadužen da prati "vratolomne promene tema, raspoloženja i tempa, ali i svojim više nego duhovitim komentarima ''dodaje gas'' ravnopravno veslajući u ovom ''dvojcu bez kormilara''.

Rambo Amadeus 24sedam/Katarina Mihajlović
 

Pridružiće im se i doajen džez scene kontrabasista Branko Marković "dajući neophodnu dubinu i liriku svojim instrumentom".

- Veče glomazne poezije prerasta u jedinstvenu furioznu predstavu koja kroz lakonski, slikovit i nepretenciozan način hirurški precizno secira društvo i pojedinca koji pokušava u njemu da opstane i pronađe parče svoje sreće - naveo je Rambo Amadeus.

Uz opasku „Korona prošla, ’Veče glomazne poezije' došlo!“ muzičar je dodao da će za 21. maj važiti sačuvane ulaznice za nastup koje nije održan u martu 2020. godine zbog epidemioloških mera.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike