Holivudske zvezde u spektakularnoj pozorišnoj predstavi povodom 70 godina vladavine Elizabete II

23.04.2022

05:30

0

Britanska mreža ITV okupila je niz slavnih osoba kako bi proslavila platinasti jubilej koji će se prenositi uživo iz dvorca Vindzor

Holivudske zvezde u spektakularnoj pozorišnoj predstavi povodom 70 godina vladavine Elizabete II
profimedia-0558047237 - Copyright Profimedia

Svako čije ime nešto znači u Ujedinjenom kraljevstvu pozvan je na proslavu 70 godina vladavine kraljice Elizabete II u maju mesecu.

Britanska mreža ITV okupila je niz slavnih osoba kako bi proslavila platinasti jubilej koji će se prenositi uživo iz dvorca Vindzor.

Profimedia
 

Helen Miren, Tom Kruz i Damijan Luis će biti glavni akteri velikog pozorišnog događaja koji će uključivati i 1.300 izvođača i 500 konja. Gledaoce će na taj način voditi kroz razne istorijske trenutke, od vladavine kraljice Elizabete I do krunisanja Elizabete II, piše Variety.

Mirenova će glumiti kraljicu Elizabetu I, a glumačku postavu „Queen's Players“ predstaviće lik pod nazivom The Herald, koga tumači glumac i komičar Omid Đalili. Svaki čin predstave odražava ključne trenutke u istoriji, uključujući legendarni govor Elizabete I u Tilburiju, Jakova I i barutnu zaveru.

Helen Miren / Profimedia
 

Za muziku će se pobrinuti orkestar od 75 članova, a od ostalih gostiju najavljuju se još i Dama Džoan Kolins, Endru Lojd Veber i Ser Dejvid Džejson.

Iz sektora za zabavu na ITV-u su oduševljeni što će se prvi televizijski događaj u čast kraljičine platinaste godišnjice prenositi upravo na ITV-u.

Profimedia
 

- Kako bismo obeležili ovaj značajan jubilej donećemo naciji slavljeničku, zvezdanu predstavu, sa raznim performansima i epskim putovanjem kroz istoriju, kroz koje će nas voditi neka od najpoznatijih i najcjenjenijih imena filma i televizije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sata.hr

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike