Zabranjene čini Benedikta Kamberbača: „Doktor Strejndž u multiverzumu ludila” stiže u bioskope

07.04.2022

12:15

1

Ovog puta pretnja čovečanstvu nadilazi udružene snage

Zabranjene čini Benedikta Kamberbača: „Doktor Strejndž u multiverzumu ludila” stiže u bioskope
KTH2580_TRL_comp_v209.1025_R - Copyright Promo/MegComFilm

Reditelj Sem Raimi se vratio posle „Spajdermena“ u svet superheroja i odlučio je da nam pomuti razum novim, tajnovitim ostvarenjem zvanim – „Doktor Strejndž u multiverzumu ludila“.

Neurohirurga koji je postao čarobnjak i ovoga puta zakoračio je u sferu nepozntog, mračnog,  reprizira Benedikt Kamberbač. Takođe, IMAX premijera zakazana je za 4. maj od 21h u Cineplexx Galerija Belgrade bioskopu.

Promo/MegaComFilm
 

Doktor Stiven Strejndž koristi zabranjene čini da otvori vrata multiverzum koji uključuje i alternativnu verziju njega samog. Ovog puta pretnja čovečanstvu nadilazi udružene snage Strejndža, Voga i Vande Maksimof.
 
Reditelj poznat po režiji „Spajdermena“ iz 2002. godine -  Sem Raimi  je prema rečima Benedikta Kamberbača prava pokretačka sila na ovom filmu, o učešću na filmu je rekao:

- Kada je Kevin Fejg najavio da želi da unese malo horor elementa u „Doktor Strejndž“, to mi je bilo zanimljivo. Bio sam uzbuđen što će doneti jezu u Marvel filmski univerzum. Volim da se bavim užasom. Za mene je to uvek bio zabavan aspekt snimanja filmova.

Promo/MegaComFilm
 

Pored toga, zanima me doktor Strejndž kao lik jer je on čarobnjak. Odrastajući kao dete, bio sam mađioničar na dečijim zabavama. Zaista sam uživao u celoj ideji o stvaranju iluzije. Dakle, super heroj koji je iluzionista i mađioničar mi je od posebnog značaja – rekao je ovaj popularni glumac.

Pod plašom doktora Strejndža svoju ulogu je ponovio  Benedikt Kamberbač, pored koga su u multiverzumu ludila i  Čivetel Edžiofor, Elizabet Olsen, Benedikt Vong, Soši Gomez, kao i  Majkl Stulbarg i Rejčel Mekadams.

Od 4. maja možete pogledati nastavak sage o Doktoru Strejndžu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike