Tom Holand transformisan do neprepoznatljivosti za ulogu u novom filmu (FOTO)

09.04.2022

11:15

0

Mračan i opskuran lik ni nalik pozitivnim, ironičnim i iskričavim rolama glumca

Tom Holand transformisan do neprepoznatljivosti za ulogu u novom filmu (FOTO)
tom holand profimedia-0667089104 - Copyright Profimedia

Kada se Zendeja pojavila na crvenom tepihu Oskara 2022, bez pratnje, mnogi su se pitali zašto nije sa svojim dečkom Tomom Holandom, čije se prisustvo na crvenom tepihu uzimalo zdravo za gotovo.

Nakon nekoliko dana tišine, misterija je konačno razrešena – poslednjih sedam Tom je na snimanju svog novog projekta “The Crowded Room”, gde igra zajedno sa koleginicom Sašom Lejn viđenom u ostvarenju Loki.

Profimedia
 

Duga razbarušena kosa, retro razdjeljak na sredini i estetika “70-ih” s prilično nedopadljivim bojama. Reč je o gotovo neprepoznatljivom kadru glumca koji su paparaci ovekovečili tokom snimanja antologijske serije kompanije Apple TV koja istražuje priče onih koji su se borili s mentalnom bolešću dok su s neverovatnim uspehom naučili da žive s njom.

Prva sezona serije "The Crowded Room" sastojaće se od deset epizoda i delimično će ispričati život scenariste Akive Goldsmana po biografiji Danijela Kiza The Minds of Billy Milligan. Pored glumca koga smo gledalu u filmu Spider-Man: No Way Home, glumačka postava serije uključuje i druga poznata imena počevši od Amande Sejfrid, iza koje slede Emi Rosum, Kristofer Abot i Ema Lerd.

U novoj seriji Tom Holand će igrati ulogu Danija Salivana, delimično zasnovanu na liku Miligana, prve osobe koja je oslobođena zločina zbog poremećaja višestruke ličnosti, danas poznatog kao poremećaj disocijativnog identiteta, od kog je patio.

Mračna i opskurna uloga ni nalik pozitivnim, ironičnim i iskričavim likovima glumca filma Uncharted. Naime, on je navršio dvadeset i petu godinu i svestan je svojih umeća, zahvaljujući neverovatnom uspehu filma Spiderman, i sada se upušta u nešto potpuno novo i puno složenije.

Baš kao što je to učinila i sama Zendeja, koja je od junakinje Disney serije "Shake it Up" postala neprikosnovena zvezda hit ostvarenja "Euphoria", jedne od najkontroverznijih, najtvrđih i najsirovijih serija koje smo ikada gledali.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Citymagazine

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike