Miloš Biković kao misteriozni slučajni prolaznik: Film „Hoću muža“ u domaćim bioskopima (FOTO/VIDEO)

23.03.2022

06:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Iza ovog ostvarenja stoji autorska ekipa hit komedije „Sluga“, koji je najgledaniji ruski film svih vremena, a u kome je naš popularni glumac takođe nosio glavnu rolu

Miloš Biković kao misteriozni slučajni prolaznik: Film „Hoću muža“ u domaćim bioskopima (FOTO/VIDEO)
Hocu muza 01 - Copyright Promo/Fest

U sredu, 23. marta, u svim Cineplexx bioskopima biće održano posebno veče, Ladies Night, povodom početka prikazivanja novog filma Miloša Bikovića „Hoću muža“.

U pitanju je duhovita priča o ljubavi kroz koju će publika upoznati novinarku Ljubu kojoj se sve u životu odvija po planu: radi kao TV voditeljka i ima uspešnog i bogatog verenika Roberta.

Promo/Fest
 

Međutim, plan se menja kada Ljuba pozajmi telefon od slučajnog prolaznika Sergeja (Miloš Biković). Ovakva banalna situacija pomutiće životne planove Sergeja i Ljube i pokrenuće seriju neočekivanih događaja.

Iza filma „Hoću muža“ stoji autorska ekipa hit komedije „Sluga“, koji je najgledaniji ruski film svih vremena, a u kome je Biković takođe nosio glavnu rolu.

Promo/Fest
 

Produkciju potpisuju kuće Peak Media i Start produkcija. Pored Bikovića, u novoj ljubavnoj komediji gledaćemo i Kristinau Asmus, Marinu Aleksandrovu, Sergeja Gileva, Juliju Aug, Sergeja Komarova i druge.

Redovna bioskopska distrubucija počinje od 24. marta u svim bioskopima širom zemlje i regiona.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike