Snima se biografski film o kraljici popa: Žestoka konkurencija za ulogu Madone

05.03.2022

10:30

0

Poznata pevačica učestvuje u pisanju scenarija i režira

Snima se biografski film o kraljici popa: Žestoka konkurencija za ulogu Madone
Copyright Profimedia

U ovom trenutku više glumica konkuriše za ulogu u biografskom filmu jedne od najvećih ikona pop muzike Madone.

Njena uspešna karijera traje decenijama, a pre nekoliko godina odlučila je da sama pokaže svetu kako je izgledao njen put do statusa kraljice pop scene.

Voditeljka audicija za glumce u filmu o Madoni je Karmen Kuba.

Ona traga za pravim glumcima, a spisak je smanjen tokom meseci. Džulija Garner i Florens Pju su među onima koje su u trci za tu ulogu, kao i zvezda "Euforije" Aleksa Demi, zatim glumice Odesa Jang i Ema Lerd.

Pevačice su takođe bile u planu, uključujući Bibi Reksu i Skaj Fereiru, od kojih je druga imala manje uloge u serijalima "Baby Driver" i "The Twilight Zone", između ostalih uloga na ekranu. Navodno audicije za ulogu traju mesecima.

Prema izvorima, kandidatkinje učestvuju u intenzivnim (ponekad i do 11 sati dnevno) koreografskim seansama s Madoninim koreografom, nakon čega slede koreografske vežbe sa samom Madonom. Tu su i dodatne stvari, poput čitanja i pevanja sa superzvezdom.

Film, za koji izvori kažu da kulminira njenom znamenitom turnejom "Blonde Ambition" iz 1990. godine, zahtevaće plesne i pevačke sekvence, što znači da nakon završetka audicije slede višemesečni intenzivni treninzi pre mogućeg datuma početka snimanja.

Madona učestvuje u pisanju scenarija i režira film. O svom novom poduhvatu govorila je u oktobru, u emisiji Džimija Falona.

- Radim to zato što su mnogi pokušali da pišu scenarije o meni, ali uvek su to bili muškarci – rekla je Madona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Godine 2020. najavljeno je da će pevačica da režira autobiografski film za studio Juniverzal sa scenaristkinjom Dijablo Kodi, a da je producentkinja Ejmi Paskal. Dijablo Kodi je u međuvremenu izašla iz projekta, a Erin Kresida Vilson preuzela je rad na scenariju zajedno sa Madonom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: B92

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike