Penelope Kruz i Adam Drajver u novoj biografskoj priči: Film o najpoznatijem luksuznom brendu automobila

21.02.2022

12:45

0

Man je dugo razvijao ovaj uzbudljivi projekt, a prethodno su za glavne uloge razmatrani Hju Džekmen, Kristijan Bejl i Numi Rapas

Penelope Kruz i  Adam Drajver u novoj biografskoj priči: Film o najpoznatijem luksuznom brendu automobila
adam drajver penelope kruz - Copyright Profimedia

Nakon nominacije za najbolju glumicu na dodeli Oskara 2022. za Madres Paralelas Pedra Almodovara, Penelope Kruz nije usporila, već je nagazila na gas.

Pred njom je novi zadatak da oživi Lauru Ferari, suprugu vozača trkačih automobila Enca Ferarija, s kojim je osnovala istoimenu kompaniju luksuznih sportskih modela. U ulozi harizmatičnog i osobenog magnata naći će se niko drugi do zaštno lice brenda Burberry i dvostruki kandidat za Oskara Adam Drajver.

Profimedia
 

Dobrim vestima ovde nije kraj, jer je rediteljska palica poverena Majklu Manu, koji je režirao sjajne filmove različitih žanrova – The Last of the Mohicans, Heat, The Insider, Collateral… On takođe potpisuje i scenario, zasnovan na knjizi Broka Jejtsa Enzo Ferrari: The Man and The Machine, ali zajedno s Trojom Kenedijem Martinom, autorom knjige The Italian Job.

Profimedia
 

Naslovljen Ferrari, visokobudžetni biografski film smešten je u leto 1957, a par se nalazi u turbulentnom razdoblju. Brak im je u krizi zbog smrti njihovog jedinog sina Dina, koji se od malih nogu pripremao da bude Encov naslednik, a pretnja bankrota nadvija se nad njihovim 10-godišnjim carstvom.

U ovom ključnom trenutku Enco i njegov tim vozača odlučuju da nadoknade svoje gubitke učešćem u istorijskoj trci Mille Miglia, koja će ih odvesti na put od 1000 milja širom Italije.

Penelope Kruz Foto: Profimedia
 

Iako su detalji o radnji i glumačkoj ekipi mahom nepoznati, otkriveno je da će se Šajlin Vudli pridružiti Penelopi i Adamu u ulozi Line Lardi, Encove ljubavnice i majke njegovog drugog sina Pjera, koji će na kraju postati potpredsednik kompanije. Snimanje je planirano za naredni maj u Italiji, u Encovom rodnom gradu Modeni i u regiji Emilija-Romanja, koja je decenijama bila referentna tačka za proizvodnju automobila.

Man je dugo razvijao ovaj uzbudljivi projekt, a prethodno su za glavne uloge razmatrani Hju Džekmen, Kristijan Bejl i Numi Rapas. No, sudeći prema rasponu talenta ispred i iza kamere, čekanje će se isplatiti.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Citymagazin

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike