Svi umiru, samo je Meredit Grej preživela: Do kada će mamutske serije vladati malim ekranima?

08.02.2022

11:00

0

Najdugovečnija serija ikada “Simpsonovi” emitovaće se do 2023. godine, a najverovatnije i nakon toga

Svi umiru, samo je Meredit Grej preživela: Do kada će mamutske serije vladati malim ekranima?
profimedia-0115741442 (1) - Copyright Profimedia

Najdužu obnovu dobila je konkurentska animirana serija “Saut park” i to do kraja 2027. godine i najverovatnije svoje 30. sezone. 

Razlog trajanja nije samo to što su ovakve serije neuporedivo jeftinije, jer je mnogo manja ekipa koja je prisutna uglavnom iza kamera, već imaju i dobru gledanost na strimingu, što je Holivudu veoma bitno.

South Park/Profimedia
 

Trenutno najdugovečnija live-action serija koja je još uvek u procesu emitovanja i snimanja jeste (verovali ili ne…) "Zakon i red: Odeljenje za specijalne žrtve". Serija je trenutno u svojoj 23. sezoni. U preko 500 epizoda videli smo razne slučajeve seksualnog napastvovanja, koje je rešavala detektivka Olivija Benson sa svojim timom. Sama serija je spin off već kultne "Zakon i red" (koja je oživljena i vraća se krajem februara) i premašila je po broju epizoda i sezona.

Zapravo ovo je tek 4. po redu najdugovečnija serija. Ispred nje su "Lassie" (sa 591 epizodom), "Gunsmoke" (sa 635 epizoda) i "Simpsonovi" (sa preko 715 epizoda). 

Takođe serija je obnovljena i za 24. sezonu, a vrlo je moguće da ćemo gledati i 25. Što se En-Bi-Si mreže tiče jedina obnovljena serija za sada je "La Brea". 

Elen Pompeo Profimedia
 

Svi umiru, samo je Meredit Grej preživela sve moguće i nemoguće okolnosti. Tako bi ukratko i najživopisnije, u jednoj rečenici, opisali prethodnih 18. sezona serije "Uvoda u anatomiju". 

Zbog samih dešavanja tokom ove i prethodne sezone na interentu su se pojavile spekulacije kako ovakvim story-linom pisci uvode fanove u lagani završetak serije. Ali su ubrzo te spekulacije pale u vodu, kada su Kreg Ervič (direktor Ej-Bi-Si mreže) i Elen Pompeo potpisali ugovor za narednu sezonu “Uvoda u anatomiju” i njenog spinoffa “Vatrogasne stanice 19”. 

Spekulacijama nikad kraja, pa su vec krenule nove o mogućem novom spinoffu “Uvoda u anatomiju”, koji bi se sada bavio policijskom stanicom u okrugu bolnice Sijetl Grejs. 

Profimedia
 

Što se tiče Si Bi Es mreže, oni se oslanjaju na svoje velike televizijske franšize kao što su "CSI", "NCIS" i najmlađa "FBI". Još uvek stidljivo razmatraju mogućnosti za narednu sezonu, ali kako stvari stoje nastavak kultnog "CSI"-ja gledaćemo i naredne sezone, pa je tako obnova serije "CSI: Vegas" ujedno bila i prva obnova sezone pre dva meseca. 

Kad smo kod mreže Si BiEs, vredno je pomena da su nedavno obnovljene "The Neighborhood" i "Ghosts". Takođe, serija "The Neighborhood" je krenula sa emitovanjem i kod nas, pod nazivom "Komšiluk u Los Anđelesu" i emituje se na kanalu Foks lajf radnim danima u 18 časova. 

FOX i CW mreže još uvek nisu obnovile ili otkazale bilo šta iz svoje trenutne ponude. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: tvinemania.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike