Prvi tizer serije koja govori o snimanju legendarnog filma: Sve muke producenta "Kuma" (VIDEO)

05.02.2022

15:30

0

Ono što ne znaju svi jeste da se i iza kulisa dešavala drama vredna ovekovečivanja na velikom ili malom ekranu, a to je konačno i urađeno u novoj mini-seriji

Prvi tizer serije koja govori o snimanju legendarnog filma: Sve muke producenta "Kuma" (VIDEO)
Copyright Marlon Brando, film "Kum"/Profimedia

Trilogija "Kum" jedna je od najvoljenijih i nalazi se na mnogim listama najboljih filmova svih vremena, barem kada su u pitanju prva dva dela.

Ono što ne znaju svi jeste da se i iza kulisa dešavala drama vredna ovekovečivanja na velikom ili malom ekranu, a to je konačno i urađeno u novoj mini-seriji.

Profimedia
 

U pitanju je serija pod nazivom The Offer, striming servisa Paramount+, koja govori o svim mukama producenta Alberta Rudija da adaptira roman Marija Puza za veliko platno.

Njega tumači Majls Teler, a tu su i Den Fogler kao reditelj Frensis Ford Kopola, Metju Gud kao Robert Evans, šef kompanije Paramount Studios, i Džuno Templ kao Rudijeva sekretarica Beti Mekart.

Pored njih, podelu čini i Đovani Ribizi kao ozloglašeni mafijaš Džo Kolombo, koji je vodio kampanju protiv filma zbog načina na koji prikazuje italijansko-američku zajednicu, a tu su i Kolin Henks i Bern Gorman kao producenti gorepomenutog studija.

Režija nekolicine epizode poverena je Deksteru Flečeru, koji je ujedno i izvršni producent pored tvorca serije Majkla Tolkina, izvršne producentkinje i koscenaristkinje Niki Toskano i pravog Alberta Rudija.

Sam proces prenošenja Kuma na veliki ekran bio je dugotrajan i prepun muka i sukoba, jer svi akteri su bili veoma posvećeni ili tome da se to ostvari, ili da se spreči. Mafijaška tematika i kampanja Džoa Kolomba nimalo nisu olakšale situaciju.

Mini-serija The Offer imaće 10 epizoda, a prve tri epizode biće dostupne za striming od 28. aprila.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Citymagazine

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike