Omiljeni junaci ponovo na malim ekranima: Poznat datum premijere 25. sezone serije "Saut Park" (VIDEO)

17.01.2022

07:01

0

U planu je šest novih epizoda

Omiljeni junaci ponovo na malim ekranima: Poznat datum premijere 25. sezone serije "Saut Park" (VIDEO)
Serija"Saut park" - Copyright South Park/Profimedia

Animirana satirična serija "Saut Park" dobija svoj 25. nastavak na Comedy Central, čija će prva epizoda biti prikazana 2. februara.

Serija, čiju su 24. sezonu činila dva specijala emitovana u septembru 2020. i martu 2021, poslednji put je imala kompletnu sezonu 2019. godine, a poslednjih meseci, kreativni tim napravio je dva filma na temu "Saut Parka" za platformu Paramount Plus.

Nova sezona za sad ima šest novih epizoda, koje će biti dostupne i na sajtu southpark.cc.com.

Inače, prošle godine je TV Entertejnment studio potpisao ugovor sa tvorcima serije Trejem Parkerom i Metom Stounom, vredan 900 miliona dolara, koji podrazumeva snimanje ukupno 14 novih filmova za Paramaunt o čuvenoj animiranoj četvorki iz Kolorada, kao i šest novih sezona serije.

South Park screenshot
 

Pored toga, kompanija radi sa Parkerom i Stounom na novom originalnom sadržaju.

U planu je da se godišnje objavljuju po dva filma ekskluzivno za Paramaunt plus, iako su sve dosadašnje epizode mogle da se nađu na HBO Maks.

Prva dva filma - "South Park: Post Covid" i "South Park: Post Covid: Covid Returns" već su objavljena tokom prošle godine.

Uprkos pandemiji, kreativni duo koji stoji iza satirične serije, uspeo je da 2020. godine snimi jednočasovne specijale, koji su u potpunosti producirani u kućnim uslovima.

Animirana serija "Saut Park" premijerno je prikazana 1997. godine i bavi se životima četvorice dečaka - Stena Marša, Kajla Broflovskog, Erika Kartmana i Kenija Mekormika - u Saut Parku u Koloradu.

Poznata je po "političkoj nekorektnosti", oštrom rečniku i mračnom humoru koji preispituje širok dijapazon aktuelnih tema, ali i problema savremenih ljudi.

Do sada je objavljeno preko 300 epizoda i brojni specijali.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: euronews.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike