Ubistvo je tek početak: „Smrt na Nilu“ uskoro u domaćim bioskopima (VIDEO)

02.02.2022

07:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Putovanje po Egiptu na glamuroznom parobrodu za belgijskog detektiva Herkula Poaroa pretvara se u zastrašujuću potragu za ubicom, u trenucima kada se idilični medeni mesec savršenog para tragično završava

Ubistvo je tek početak: „Smrt na Nilu“ uskoro u domaćim bioskopima (VIDEO)
DF-04570_R2 - Copyright Film "Smrt na Nilu" Promo/MCF

Jedna od najvećih misterija s putovanja Agate Kristi uskoro dolazi na veliko platno. Nakon savremene ekranizacije „Ubistva u Orijent ekspresu“ 20th Century Studios nam ponovo dokazuje zašto je Herkul Poaro najbolji detektiv na svetu - ubica je jedan od vas.

Smrt na Nilu“ u domaće bioskope stiže 10. februara, a karte su u prodaji.

Film "Smrt na Nilu" Promo/MCF
 

Reditelj i glavni junak filma Kenet Brana ovog puta je priču iz pera Agate Kristi koja je inspirisana njenim putovanjem u Egipat, preselio na parobrod Karnak i uz čuvenu rečenicu: „Ja sam detektiv Herkul Poaro i pronaći ću ubicu“, poručuje svima da niko nije siguran, sve je podložno preispitivanju i bežanje nije moguće.

Film "Smrt na Nilu" Promo/MCF
 

Putovanje po Egiptu na glamuroznom parobrodu za belgijskog detektiva Herkula Poaroa pretvara se u zastrašujuću potragu za ubicom, u trenucima kada se idilični medeni mesec savršenog para tragično završava. Nasuprot pejzažima pustinje i veličanstvenih piramida u Gizi, ova priča o neobuzdanoj strasti i ljubomori prikazuje besprekorno odevene putnike, ali i nemilosrdne zaplete koji će publiku do kraja ostaviti u nagađanjima, do šokantnog raspleta.

Film "Smrt na Nilu" Promo/MCF
 

 U ulogama tajanstevnih, misterioznih i zagonetnih putnika na parobrodu našli su se Gal Gadot, Armi Hamer, Rouz Lesli, Rasel Brend i Ema Maki.

Pomoćnika detektiva iza kog ne stoji nerešen slučaj, Bouca, tumači mladi britanski glumac Tom Bejtman, koji je svoje glumačko umeće dokazao u filmu „Ubistvo u Orijent ekspresu“, kao i „Da Vinčijevim demonima“, ali i seriji „Vašar taštine“.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike