Nova filmska adaptacija čuvenog romana Agate Kristi: „Smrt na Nilu“ intrigira trejlerom (FOTO/VIDEO)

22.12.2021

12:15

0

Autor: Dejan Ćirić

Putovanje po Egiptu na glamuroznom parobrodu za belgijskog detektiva pretvara se u zastrašujuću potragu za ubicom, u trenucima kada se idilični medeni mesec savršenog para tragično završava

Nova filmska adaptacija čuvenog romana Agate Kristi: „Smrt na Nilu“ intrigira trejlerom (FOTO/VIDEO)
DF-02652_R - Copyright Film "Smrt na Nilu" Promo/MCF

Jedna od najvećih misterija s putovanja Agate Kristi "Smrt na Nilu" uskoro dolazi na veliko platno. Nakon savremene ekranizacije „Ubistva u Orijent ekspresu“  20th Century Studios nam ponovo dokazuje zašto je Herkul Poaro najbolji detektiv na svetu – ubica je jedan od vas.

Film "Smrt na Nilu" Promo/MCF
 

Reditelj i glavni junak filma Kenet Brana ovog puta je priču iz pera Agate Kristi koja je inspirisana njenim putovanjem u Egipat, preselio na parobrod Karnak i uz čuvenu rečenicu: „Ja sam detektiv Herkul Poaro i pronaći ću ubicu“ poručuje svima da niko nije siguran, sve je podložno preispitivanju i da bežanje nije moguće.

Film "Smrt na Nilu" Promo/MCF
 

Putovanje po Egiptu na glamuroznom parobrodu za belgijskog detektiva Herkula Poaroa pretvara se u zastrašujuću potragu za ubicom, u trenucima kada se idilični medeni mesec savršenog para tragično završava.

Nasuprot pejzažima pustinje i veličanstvenih piramida u Gizi, ova priča o neobuzdanoj strasti i ljubomori prikazuje besprekorno odevene putnike, ali i nemilosrdne zaplete koji će publiku do kraja ostaviti u nagađanjima, sve do šokantnog raspleta.

Film "Smrt na Nilu" Promo/MCF
 

U ulogama tajanstevnih i misterioznih putnika na parobrodu našli su se Gal Gadot, Armi Hamer, Rouz Lesli, Rasel Brend, Ema Maki i Anet Bening.

Pomoćnika detektiva iza kog ne stoji nerešen slučaj, Bouca, tumači mladi britanski glumac Tom Bejtman, koji je svoje glumačko umeće dokazao u filmovima „Ubistvo u Orijent ekspresu“ i „Da Vinčijevi demoni“, kao i seriji „Vašar taštine“.

Film "Smrt na Nilu" Promo/MCF
 

Film „Smrt na Nilu“ od 10. februara počinje da se prikazuje u bioskopima širom Srbije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike