“Aleja noćnih mora” od danas u bioskopima: Kejt Blanšet briljira u ulozi misteriozne psihoterapeutkinje

20.01.2022

11:30

0

Majstori obmane ili ljudi koji idu ispred svog vremena

“Aleja noćnih mora” od danas u bioskopima: Kejt Blanšet briljira u ulozi misteriozne psihoterapeutkinje
002_026_123_nma_sdr_stills_02.40.07_1.6.5 (1) - Copyright Foto: Promo/Megakom film

Kejt Blanšet i Bredli Kuper u najnovijem filmu Meksikanca Giljerma del Tora „Aleja noćnih mora“ (Nightmare Alley) koji je od danas u bioskopima širom zemlje.

Foto: promo/MegaCom film
 

Ambiciozni radnik u cirkusu  ima sposobnost da sa samo par reči izmanipuliše bilo koga. Zavodi psihoterapeutkinju za koju se ispostavlja da je mnogo opasnija od njega.

Foto: promo/MegaCom film
 

Cirkuski ansambl tajnovitog sveta Giljerma del Tora čine glumci: Bredli Kuper u ulozi Stentona Karlajla, Kejt Blanšet kao Lilit, Runi Mara u ulozi povučene Moli, Viljem Defo kao cirkuski menadžer, kao i mnoga druga holivudska glumačka imena.

- Već dugo sam želela da radim sa Giljermom, divim mu se i kao filmskom stvaraocu i kao ljudskom biću. Veoma je darovit. Ti svetovi koje on stvara su groteskni, mračni, košmarni, baš kao što sam naslov filma nagoveštava. On zaista pomaže, glumce bukvalno drži za ruku, a potom i publiku, vodeći ih kroz priču - kaže Kejt Blanšet o saradnji sa rediteljem.

Rad sa glavnim junakom filma „Aleja noćnih mora“, Bredlijem Kuperom je za nju bio fantastičan.

 - On je veoma investiran u to što radi, između ostalog je i producent na filmu, mislim da je njegova uloga teška za igranje. On je srdačan i harizmatičan u privatnom životu, dok je njgov lik tako zatvoren i bez moralnog kompasa - rekla je Kejt o Bredliju Kuperu, kojem se po mnogima smeši Oskar.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike