Novi komični zapleti u narednim epizodama „Složne braće“: Marko Gvero o jedinom problemu u seriji

18.01.2022

09:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Glumac ističe da mu je drago što je dobio mogućnost da učestvuje u nečemu što ima status „kultnog“

Novi komični zapleti u narednim epizodama „Složne braće“: Marko Gvero o jedinom problemu u seriji
Copyright Marko Gvero / 24sedam/ Katarina Mihajlović

U nedelji za nama imali smo priliku da gledamo nove zaplete i duhovita i neslavna razrešenja potencijalno unosnih biznis planova, za mutan posao uvek spremnih junaka čuvene kafane „Složna Braća“.

Komične i nespretne eskapade posetilaca kafane na koti 0.97 i dalje su u centru zbivanja, pa se tako sada radi uspešne prodaje lošeg deterdženta plasiraju neistine oko njegove efikasnosti protiv novog virusa, koji se onda mešetarski uvozi u zemlju i volšebno nestaje.

Serija "Složna Braća - The next Đeneration" Promo/ETM Produkcija
 

Kafana je naravno i dalje mesto poslovično „briljantnih“ ideja, među kojima se našla i ona o uvozu lekova iz Leverkuzena od strane srpske strane, koju pripadnici hrvatskog dela svim silama sabotiraju. Tu je i pokušaj trgovine umetninama, pa tako i borba za jednom skupocenom tajlandskom vazom koja, na veliku žalost svih aktera, završava neuspehom.

Marko Gvero koji tumači lik Kemice, naslednika i novog domaćina kafane „Složna braća“, izjavio je da mu je vrlo drago zbog činjenice da je druga sezona serije prošla ovako zapaženo i da je po svemu sudeći veoma gledana.

Marko Gvero / 24sedam/ Katarina Mihajlović
 

Dodao je da mu je kao glumcu imponovala i radovala ga mogućnost da igra i učestvuje u nečemu što ima status „kultnog“ pa je samim tim i izazov bio veći.

- Jedini je problem što smo na nastavak čekali skoro trideset godina - istakao je Gvero.

Nova sezona serije „Složna Braća The Next Đeneration“ počela je sa emitovanjem 4. januara na Superstar kanalu i prikazuje se radnim danima, od ponedeljka do četvrtka, u 21 sat, a od 8. januara serija se emituje i na TV Prva i to svake subote i nedelje od 20 časova.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike