Advokat braće Jojke potvrdio: Džonić je nesumnjivo ubica porodice Đokić! (VIDEO)

23.12.2021

11:38

0

Autor: Maja Kostić

Džonić je često pozajmljivao novac od Gorana Đokića, a često mu nije ni vraćao pare

Advokat braće Jojke potvrdio: Džonić je nesumnjivo ubica porodice Đokić! (VIDEO)
Goran Džonić Đokići - Copyright Facebook/Goran Džonić Facebook Pixabay 24sedam Ilustracija

Današnjim saslušanjem u Višem sudu u Nišu još tri svedoka u istrazi svirepog ubistva porodice Đokić iz Aleksinca, zaokruženo je ispitivanje osoba koje imaju određena saznanja o ovom nezapamćenom zločinu, za koji je glavnoosumnjičen njihov blizak rođak Goran Džonić.

Andrija Magdelinić, branilac braće Milošević, poznatijih kao braća Jojke, koji su uhapšeni nakon što ih je Džonić označio kao nalogodavce i neposredne ubice, a oni sudu pružili alibi da sa ločinom nemaju nikakve veze, izjavio je da posle današnjeg saslušanja svedoka gotovo bez ikakve sumnje može da se kaže da je Goran Džonić ubio tročlanu porodicu Đokić, Gorana, Gordanu I njihovu ćerku Lidiju.

-Današnjim saslušnajem svedoka nismo dobili neposredna saznanja vezano za sam zločin, koji takođe idu u prilog onoj tvrdi dela odbrane, da je Goran Džonić nesumljivo izvršilac ovog krivičnog dela jer i današnji svedoci su svedočili suprotno svim njegovim dosadašnjim tvrdnjama.

Magdelinić je naveo da je Džonić bio upoznat sa svakodnevnim kretanjem Gorana Đokića, znao je bukvalno svakog dana gde i kuda ide, ali i da je često od pokojnika, koji je bio vlasnik menjačnice, pozajmljivao novac.

-Džonić je često pozajmljivao novac od Gorana Đokića, a često mu nije ni vraćao pare, tako da sve ono o čemu je govorio da nije tako bilo, ispostavilo se da je tako – naveo je branilac braće Jojke.

Kao jedan od svedoka danas je saslušana i Đokićeva majka Stojanka, koja živi u selu Moravac, na samo pedesetak metara udaljeno od porodične kuće Džonića, koji joj je, kako se sumnja, kuću zavio u crno.

Ona je tokom svedočenja opisala odnos svog pokojnog sina sa osumnjičenim Džonićem, tvrdeći da su bili veoma bliski i da među njima nije bilo nikakvog sukoba.

-Rekla je da su bili jako bliski, da je Džonić pomagao njenom sinu, održavao mu automobile i da su sarađivali, te da zna da je osuminjičeni pozajmljivao pare od njenog pokojnog sinao Džonić je pozajmljivao novac od njenog sina, navodeći da među njima nije bilo nikakvog sukoba, ni verbalnog – preneo je navode sa današnjeg svedočenja Magdelinić, navodeći da potvrđeno da je Džonić nakon zločina vratio dug od 8.000 evra čoveku koji živi u inostranstvu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike