Rođak ubijene porodice Đokić u strahu: Ako Džonića u Specijalnoj bolnici proglase nenormalnim, to za nas znači samo jedno!

13.12.2021

08:00

0

Umeo je da deluje nadmeno, ali to je bio njegov karakter. Nikada nije pokazivao neke psihičke probleme, kaže on

Rođak ubijene porodice Đokić u strahu: Ako Džonića u Specijalnoj bolnici proglase nenormalnim, to za nas znači samo jedno!
Facebook/Goran Džonić

- Tvrdim da Goran Džonić nije lud. Godinama unazad nam je bio kućni prijatelj. Ukoliko njega stručnjaci u Specijalnoj zatvorskoj bolnici proglase ludim, to će za sve nas značiti kraj - kaže rođak ubijene Gordane Đokić iz Aleksinca.

U nesrećnu ženu i njen ćerku Lidiju, kako govore prvi rezultati istrage, osumnjičeni Goran Džonić ispalio je po dva hica. Njenog supruga Gorana usmrtio je jednim metkom.

- Nakon više od dva meseca od trostrukog ubistva imam osećaj da smo zaboravljeni. Kao da se zločin nikada nije dogodio. Niko nas o istrazi ne obaveštava, obdukciju tela još čekamo, a i za Džonićevo prebacivanje iz Niša u Beograd saznali smo iz medija - nastavlja priču rođak ubijenih Đokića.

Kako tvrdi, svaka vest im otvora staru ranu.

- Sada nas očekuje ostavinska rasprava. To nam svima teško pada. Još ne možemo da verujemo da ih nema. Iznanadio sam se kada sam čuo da je Goran Džonić sa sinovima uhapšen. On nam je bio kućni prijatelj... I rođak Đokića... Goran mu je najviše verovao - objašnjava sagovornik.

24sedam/Goran Sivački/Pixabay/Facebook
 

 

Tvrdi da se Džonić kad je kod njih dolazio uvek normalno ponašao.

- Umeo je da deluje nadmeno, ali to je bio njegov karakter. Nikada nije pokazivao neke psihičke probleme. Čuli smo da je kod tužioca i u policiji pričao nepovezano. To nikada nije radio u našoj kući, a bio nam je kućni prijatelj godinama unazad - dodaje rođak Đokićevih.

Rođaci ubijenih Đokića i dalje tvrde da je motiv ubistva koristoljublje, da je Goran Đokić najviše poverenja imao u Džonića, koji je jedini znao gde vlasnik menjačnice krije novac.

- On je tačno znao i kada od majke Đokić kreće ka svom domu. Bio je u kontaktu i sa njegovom majkom i tako još više informacija imao - dodaju rođaci.

Za zločin nad tročlanom porodicom Đokić osumnjičen je Goran Džonić, koji je u ubistvo tokom istrage uvukao svoje sinove i dvojicu braće sa kriminalnim dosijeom. Svi oni nalaze se u pritvoru.

Bonus video

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti