"Nadala sam se da ćemo svi zajedno dočekati Novu godinu": Oglasila se supruga Milana Džonića osumnjičenog za ubistvo Đokića!

22.12.2021

10:41

0

Milan je zaposlen u Vatrogasnoj jedinici, a prema svom iskazu, ali i tvrdnjama ispitanih svedoka, on je u noći kada su Đokići ubijeni bio na svom radnom mestu

"Nadala sam se da ćemo svi zajedno dočekati Novu godinu": Oglasila se supruga Milana Džonića osumnjičenog za ubistvo Đokića!
Facebook/Milan Džonić

Milena Džonić, supruga Milana Džonića, koji je zajedno sa ocem i bratom osumnjičen za ubistvo tročlane porodice Đokić, veruje u nevinost svog supruga.

Da podsetimo, Milan Džonić, kao i njegov brat Stefan, uhapšeni su nakon što je njihov otac Goran Džonić, osumnjičeni za ubistvo svog brata od tetke Gorana, njegove žene Gordan i ćerke Lidije, policiji ispričao da njegovi sinovi imaju veze sa zločinom. Milan, koji je vatrogasac, sa bratom i ocem već dva meseca nalazi se u pritvoru koji im je pre nekoliko dana produžen.

- Nadala sam se da će do kraja meseca moj muž da izađe iz pritvora, da svi zajedno dočekamo Novu godinu. Ja sam svakako za to da pravda pobedi, da sve izađe na videlo, ali potpuno je jasno da mog supruga ništa ne povezuje sa zločinom - rekla je Milena Džonić.

Podsetimo, Milan je zaposlen u Vatrogasnoj jedinici, a prema svom iskazu, ali i tvrdnjama ispitanih svedoka, on je u noći kada su Đokići ubijeni bio na svom radnom mestu. Tokom istrage na oduzetim predmetima nisu pronađeni tragovi Milana Džonića, a advokat Filip Domazet koji zastupa njega i brata kaže da ne očekuje nikakve promene u daljoj istrazi.

- Njihova nevinost uopšte više nije upitna. Postavlja se pitanje dugotrajnog pritvora, da li je više opravdan. Ne očekujem ni u četvrtak, posle novih saslušanja, da će se nešto promeniti. Svedoci su rekli da su braća bila na radnim zadacima te noći kada se dogodilo ubistvo tako da je tu sve jasno - rekao je advokat Domazet.

Podsetimo, porodica Đokić ubijena je 26. septembra u selu Moravac. Zbog zločina je najpre uhapšen njihov rođak, bivši vatrogasac, Goran Džonić, a potom i njegovi sinovi. Džonić je u priču umešao i braću Kostadina i Aleksandra Miloševića, koji se takođe nalaze u pritvoru.

Bonus video

24sedam TV

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti