"Pravda neka pobedi, istina neka izađe na videlo:" Džonićeva supruga tvrdi da njeni sinovi nemaju veze za zločinom! Muža ne pominje

20.12.2021

15:07

1

Autor: Maja Kostić

Džonić i njegovi sinovi uhapšeni su 21. oktobra ove godine, kao i braća Milošević poznata kao „Jojke zbog svirepog ubistva porodice Đokić

"Pravda neka pobedi, istina neka izađe na videlo:" Džonićeva supruga tvrdi da njeni sinovi nemaju veze za zločinom! Muža ne pominje
suzana džonić - Copyright 24sedam

Pritvor trojici Džonića, ocu Goranu Džoniću i njegovoj dvojici njegovih sinova je produžen, a kako kaže njihova majka Suzana Džonić, supruga prvoosumnjičenog, deca nisu umešana u zločin!

- Pravda neka pobedi, istina neka izađe na videlo, nemam komentar drugi nikakav. Ne znam zašto im je produžen pritvor - kaže Suzana.

Printscreen/Facebook/Profimedia
Goran Džonić i njegovi sinovi

- Nadamo se već tri meseca da će da im ukinu pritvor, jer deca nisu umešana u zločin, ovaj mlađi je bio u vojnoj bazi 21 dan. Stariji isto ima svedoke, radio je te noći. Deca su stvarno dobra.

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Nišu produžio je 17. decembra za još 30 dana pritvor Goranu Džoniću iz Moravca, njegovim sinovima Stefanu i Milanu te Kostadinu Miloševiću i njegovom bratu Aleksandru iz istog sela, osumnjičenim za teško ubistvo tročlane porodice Đokić.

Džonić i njegovi sinovi uhapšeni su 21. oktobra ove godine, a dan kasnije i braća Milošević poznata kao braća „Jojke“. Goran se sumnjiči da je brata od tetke i njegovu porodicu u noći između 26. i 27. septembra usmrtio hicima iz pištolja u atalu sela Moravac gde ih je namamio pričom da mu je potrebna pomoć jer mu se vozilo pokvarilo.

24sedam
Porodica Đokić svirepo ubijena

Njegovi sinovi se sumnjiče da su takođe učesvovali u zločinu, ali se tužilaštvo još ne izjašnjava o njihovoj ulozi iako je nesumnjivo da nisu bili direktni izvršioci jer i jedan i drugi imaju neoborive alibije.

Braća Milošević uhapšena su nakon što ih je Džonić optužio da su oni inspiratori, ali i direktni izvršioci nezapamćenog zločina. Pritvor im je poslednji put produžen 19. novembra, a kako je rok ove mere istekao po prethodnom rešenju, danas je odlučeno da bude produžen.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike