"Ako je istina da je tetka ubila moju mamu, onda je to sramota za celu familiju": Sin ubijene Dragice očajan, izustio samo jedno!

22.12.2021

10:41 >> 11:32

0

Telo nesrećne Dragice pronađeno je 16. decembra, tri dana nakon ubistva, u njenoj kući u krevetu

"Ako je istina da je tetka ubila moju mamu, onda je to sramota za celu familiju": Sin ubijene Dragice očajan, izustio samo jedno!
Copyright Foto: 24sedam/Katarina Mihajlović

Mića Mihajlović, sin ubijene Dragice Mihajlović iz Kudreša zbog čije je smrti uhapšena njena bliska prijateljica i rođaka D.S, kaže da je porodica osramoćena ovakvim zločinom, ukoliko se ispostavi da je njegova tetka kriva!

- Ne mogu ništa da kažem trenutno, kada mi stigne policijski izveštaj sve ću kazati šta tamo piše. D.S. je ipak moja tetka i ako se ispostavi da je to istina to bi bila velika sramota za moju porodicu i celu familiju - rekao je Mića.

Podsetimo, telo nesrećne Dragice pronađeno je 16. decembra, tri dana nakon ubistva, u njenoj kući u krevetu.

Prvo se mislilo da je u pitanju prirodna smrt,ali je naložena obdukcija kojom je utvrđeno da starica ima polomljenu grlenu i podgrlenu kost, kao i jedno rebro, te da je ugušena jastukom.

Prvobitno su bila osumnjičena četvorica komšija, ali je DNK pronađen ispod noktiju ubijene žene pripadao je D. S. koja je privedena i zadržana u pritvoru. Njeno saslušanje obaviće se danas.

- Navodno, ona je posle zločina pomagala policiji i izrazila sumnju da su pomenute komšije umešane - rekao je ranije izvor.

Baka negirala

Osumnjičena je saslušana pred Višim javnim tužilaštvom u Požarevcu.

Ona je navodno negirala delo koje joj se stavlja na teret.

Zamenik višeg javnog tužioca posle saslušanja zatražio je određivanje pritvora za D.S.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike