Zoran Marjanović nudi dokaze za Jeleninu krv u automobilu!

21.12.2021

10:40

0

Sudija Jelena Škulić je počela čitanje dokaza, međutim odbrana se ubrzo usprotivila tome, jer je predsednica veća predočila i dokaze koje je sud uvrstio u spise

Zoran Marjanović nudi dokaze za Jeleninu krv u automobilu!
Copyright Foto: Skrinšot/Fejsbuk

Suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom za ubistvo pevačice i supruge Jelene Marjanović, nastavljeno je danas u Višem sudu u Beogradu, a tokom pretresa izvršen je uvid u dokaze u spisima predmeta.

Najpre je odbrana Marjanovića podnela zahtev da se u dokaze uvrste audio zapisi telefonskih poziva optuženog upućenih policiji, zatim CD sa gostovanjem ubijene pevačice tokom kojeg je govorila o odnosima u porodici, i izveštaji o tragovima obuće. Tražili su da se kao dokaz dostavi fotografije na kojoj se vidi da je Jelena imala povredu ruke, a kako bi opravdali tragove krvi u Zoranovom automobilu marke „mercedes“.

Sudija Jelena Škulić je počela čitanje dokaza, međutim odbrana se ubrzo usprotivila tome, jer je predsednica veća predočila i dokaze koje je sud uvrstio u spise.

Odbrana je zatražila da se upozna s predmetima, jer ne zna na koje tačno dokaze misli sudija, jer nije reč o onima koje je tužilaštvo navelo u optužnici. Sudija je na to rekla da je reč o dokazima koji postoje u spisima.

- Sudija, mi klijenta branimo od optužnice, ne spisa predmeta - rekao je advokat Veljko Delibašić.

Potom je odlučeno da se sporni dokazi prikažu na dok kameri u sudnici Specijalnog suda u Beogradu, koja poseduje pomenutu opremu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike