Džonićevi sinovi jako loše podnose pritvor: Njihov advokat tvrdi da nepravedno trunu u zatvoru!

18.12.2021

17:27

0

Nakon što je sud za još mesec dana produžio pritvor Milanu i Stefanu Džoniću, kao i Kostadinu i Aleksandru Miloševiću, njihovi branioci najavljuju žalbe

Džonićevi sinovi jako loše podnose pritvor: Njihov advokat tvrdi da nepravedno trunu u zatvoru!
Facebook/Stefan Džonić/Milan Džonić

Sinovima Gorana Džonića, Milanu i Stefanu, kao i braći Milošević, Kostadinu i Aleksandru, u petak je po treći put produžen pritvor za još 30 dana zbog sumnje da su umešani u ubistvo porodice Đokić, septembra ove godine u Moravcu kod Aleksinca, a njihovi advokati najavljuju žalbu i ističu da četvorica muškaraca "nepravedno trunu u zatvoru"!

Pritvor je istog dana produžen i Goranu Džoniću, koji je prvoosumnjičeni u ovom slučaju, a koji je istražiteljima ukazano na svoje sinove i komšije, braću Milošević, kao svoje saučesnike. Dosadašnja istraga, kako to od samog početka tvrde njihovi advokati, nije uspela da poveže Džonićeve sinove i braću Jojke sa zločinom, a uprkos tome oni će Novu godinu dočekati iza rešetaka.

- Tužilaštvo već mesec dana ne iznosi nikakve nove dokaze i ovo je jedna od najgorih pravničkih situacija, jer su i Milan i Stefan iza brave, a desetak svedoka je potvrdilo da su kobne noći bili na poslu - kaže Filip Domazet, branilac braće Džonić.

On ističe da njegov klijent Milan jako teško podnosi boravak u pritvoru.

-Majka i supruga ga redovno obilaze i daju mu podršku. Majka obilazi i Stefana. Momci stvarno nepravedno ostaju u pritvoru - dodaje Domazet.

Mladen Magdelenić, jedan od branilaca braće Milošević, kaže da ni jedan dokaz do sada ne upućuje na to da su njegovi klijenti krivi.

- Od poslednjeg produženja pritvora do danas apsolutno se ništa nije dogodilo. Tužilaštvo sada verovatno čeka neke dokaze, koje su naložili, ali kako za Miloševiće nije bilo potrebe naložiti pritvor, tako sada nema potrebe ni da se produžava - ističe Magdelinić.

Bonus video

24sedam TV

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti