"Ukoliko je to zaista tačno...": Advokat braće Jojke o tome da su pali na poligrafu zbog jednog pitanja

09.11.2021

20:11

1

Advokat braće Jojke o poligrafskom testiranju za 24sedam

"Ukoliko je to zaista tačno...": Advokat braće Jojke o tome da su pali na poligrafu zbog jednog pitanja
DZONIC GORAN fejs (29) - Copyright Printscreen/Facebook/Goran Dzonic

Kostadin i Aleksandar Milošević, poznati kao braća Jojke, ostaju u pritvoru zbog sumnje da su učestvovali u ubistvu tročlane porodice Đokić, odlučilo je krivično veće Višeg suda u Nišu. 

Žalbu na određivanje pritvora braći podneo je njihov branilac Mladen Magdalenić.

-Nemam informaciju da su braća Milošević pala na poligrafu na pitanju u vezi sa oružjem. A ukoliko je zaista tačno da je taj instrument reagovao kada im je postavljeno to pitanje, pa smatram da bi svaki građani ove zemlje pao na to pitanje jer živimo u zemlji u kojoj je posedovanje oružja postala tradicija - kazao je za 24sedam advokat braće Milošević, Mladen Magdelinić.

Podsećamo, Braća Milošević prošla su poligrafsko testiranje koje je sa meštanima Moravca obavljano nakon ubistva Đokića.

- Oni su prošli sva pitanja u vezi sa ubistvom Đokića, ali su pali na jednom pitanju. Naime, poligrafista ih je pitao da li imaju ili su imali oružje, a aparat je tu zabeležio njihovu čudnu reakciju - preneo je tada izvor blizak istrazi:

- Veruje se da su oni, s obzirom na to da su hapšeni u inostranstvu, nekada posedovali oružje, pa da su se uzbudili zbog ovog pitanja.


Podsećamo, braća Milošević  su  uhapšeni  zbog sumnje da su učestvovali u ubistvu nakon što je Goran Džonić u svom iskazu naveo da su oni ubili Gorana Đokića, njegovu suprugu Gordanu i ćerku Lidiju 26. septembra.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike