Iskazi svedoka potvrdili nevinost: Džonićevi sinovi izlaze na slobodu?

08.11.2021

15:10

0

"Zabrinuti su i za svoje poslove i za sve ostalo"

Iskazi svedoka potvrdili nevinost: Džonićevi sinovi izlaze na slobodu?
197544_goran-dzonic-blur-print-facebook-2_orig (1) - Copyright Facebook/Milan Džonić/Stefan Džonić/Goran Džonić

Advokat Filip Domazet podneo je predlog za ukidanje pritvora Stefanu i Milanu Džoniću, koji su, u sklopu istrage ubistva tročlane porodice Đokić iz Moravca uhapšeni sa ocem Goranom Džonićem i braćom K. M. i A. M. iz Moravca poznatim pod nadimkom Jojke.

Domazet je predlog za ukidanje pritvora podneo 5. novembra, u petak.

- Prestali su razlozi za pritvor - saslušani su svi svedoci, uznemirenje javnosti i visina zaprećene kazna više nisu razlog za pritvor jer njima i ne bi pretila ta kazna od preko 10 godina zatvora čak i da su nešto znali o samom delu, a nisu znali. Iskazima svedoka utvrđeno je da oni nisu mogli nikako da te noći budu na tom mestu, Moje lično mišljenje je da nemaju nikakve veze sa zločinom- kaže Domazet.

On potvrđuje da Džonićevi sinovi teško doživljavaju boravak u pritvoru i da su u neverici zbog svega što im se dešava.

- Zabrinuti su i za svoje poslove i za sve ostalo. Iz njihovih reakcija uviđam da stvarno nisu imali nikakvih dodirnih tačaka sa slučajem, niti su znali išta o tome. Stefan je skoro baš zabrinuto komentarisao kako će ljudi da reaguju kada izađu, obojica se sekiraju i za svoje porodice i za decu - dodaje Domazet.

Prošle nedelje saslušani je na poziv tužilaštva, petorica Stefanovih kolega iz Vojske Srbije i petorica Milanovih kolega vatrogasaca koji su potvrdili da su kobne noći kada su Đokići oteti i ubijeni, njih dvojica bili na svojim radnim mestima i da ih nisu mogli napuštati.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike