Novi detalji u istrazi trostrukog ubistva porodice Đokić: Sledi saslušanje svedoka, pa ukidanje pritvora Džonićevim sinovima?

31.10.2021

10:28

0

"Očigledno da su Stefan i Milan bili na svojim radnim mestima u trenutku kritične noći"

Novi detalji u istrazi trostrukog ubistva porodice Đokić: Sledi saslušanje svedoka, pa ukidanje pritvora Džonićevim sinovima?
dzonic-policija-foto-sivacki - Copyright 24sedam/Goran Sivački/Facebook

Glavni osumnjičeni u slučaju ubistva porodice Đokić, Goran Džonić, sa sobom je u ponor povukao i svoje sinove, Milana i Stefana, kada je rekao da su oni sa njim učestvovali u ovom zločinu. Trojica Džonića i braća Milošević, zvani Jojke, su već nedelju dana u pritvoru koji će trajati 30 dana, a pretpostavlja se da su Džonićevi sinovi iza rešetaka da ne bi uticali na svedoke koji će biti saslušani sledeće nedelje.

Ako uopšte dođe do puštanja Stefana i Milana, to će biti tek nakon tih saslušanja, navode mediji.

Advokat Filip Domazet, koji zastupa braću Džonić, potvrdio je da je žalbu na odluku suda o pritvoru podneo u sredu.

- Žalba za ukidanje pritvora je podneta iz razloga što smatram da su se iskazi svedoka koji bi trebalo da budu saslušavani naredne nedelje mogli pribaviti na drugi način. Pritvor nije bila nužna mera. Očigledno da su Stefan i Milan bili na svojim radnim mestima u trenutku kritične noći i mislim da je to moglo da se proveri, na primer, kroz evidenciju - rekao je Domazet.

Braća Milan i Stefan imaju branioca kojeg im je angažovala njihova porodica koja se nije potrudila da isto uradi i za Gorana Džonića. Džonić ima advokata kojeg mu plaća država, a za sada nije poznato da li je podneta žalba i na odluku o pritvoru za glavnog osumnjičenog.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike