Milošević brutalno likvidiran a onda je Belivukov DNK "nestao": Hrkalovićka privedena zbog sakrivanja tragova ovog ubistva (VIDEO)

15.10.2021

18:32

0

Autor: I. P.

Milošević, inače reprezentativac Srbije, bio je šef obezbeđenja nekoliko popularnih lokala u Beogradu, između ostalih i jednog beogradskog splava

Milošević brutalno likvidiran a onda je Belivukov DNK "nestao": Hrkalovićka privedena zbog sakrivanja tragova ovog ubistva (VIDEO)
24sedam/Printscreen

Bivša državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović privedena je danas, a u toku je pretres njenog stana.

Privedena je zbog sumnje da je uklanjala dokaze posle ubistva Vlastimira Miloševića u Ulici kraljice Marije.

Sumnja se da je ona pomogla jednom od vođa navijača Partizana Veljku Belivuku, poznatijem kao Velja Nevolja, da 2018. bude oslobođen za ubistvo karatiste Vlastimira Miloševića u Beogradu!

Operativnim radom koji je sprovođen nad Belivukom istražitelji su otkrili da je Hrkalovićeva, pred zločin koji se dogodio u centru Beograda 30. januara 2017. godine, poslala poruku Belivuku u kojoj je pisalo: „Oni ili mi“.

Vlastimir Milošević (34), bivši karate reprezentativac, ubijen je 30. januara 2017. godine sa šest metaka iz „škorpiona“ rano ujutru.

Milošević, inače reprezentativac Srbije, bio je šef obezbeđenja nekoliko popularnih lokala u Beogradu, između ostalih i jednog beogradskog splava.

Marko Miljković, kum ubijenog Vlastimira Miloševića, u kafani je pre likvidacije, navodno, rekao Belivuku “Što ne rokneš Vlastu, što si pi*ka, što ga se plašiš?!”.

Belivuk je bio osumnjičen da je 30. januara sa šest metaka iz „škorpiona“ ubio Vlastimira na tramvajskim šinama u Ulici 27. marta, ali je pritom ostavio mnogo tragova, dok se Marko teretio da ga je dovezao do mesta zločina i potom odvezao.

Marko i Veljko privedeni su nekoliko dana posle likvidacije u kafani „Stara srpska kuća“, gde je Velja Nevolja sedeo sa Mirkom i još petoricom drugova.

Printscreen/YouTube/Rudar7/Pink
 

 

Policija ih je privela, a zadržani su Belivuk i Miljković, za kojim je još 2014. godine raspisana potraga zbog izdržavanja četvorogodišnje zatvorske kazne zbog trgovine narkoticima.

Vlastimir Milošević se potukao s momcima iz ekipe bliske pokojnom vođi Janičara Aleksandru Stankoviću zvanom Mutavi.

Vlastimir se posvađao i sa kumom Markom oko novca i poslova vezanih za obezbeđenje klubova.

Dok su sedeli u jednoj kafani, Marko je, kako se saznaje,  provocirao Belivuka da ne sme da ubije Vlastimira. Rekao mu je: „Pi*ko, što ne ubiješ Vlastu?!“ Velja mu je, navodno,  odgovorio da će to uraditi, pod uslovom da Marko vozi.

Belivuk je Miloševića čekao ispred zgrade. Potrčao je za njim i ispalio šest metaka, koji su Miloševića usmrtili na mestu.

 

 

Pobegli su vozilom, koje su pokušali da zapale, ali im to nije uspelo.

U maju 2018. godine Viši sud u Beogradu oslobodio je optužbi Veljka Belivuka za pomaganje u ubistvu Vlastimira Miloševića i ukinuo mu pritvor, a sud je takvu odluku doneo zbog nedostatka dokaza, jer je Belivukov DNK “bio kontaminiran,”

Optužbi su oslobođeni i Marko Miljković i Mirko Kojić, kome se sudilo u odsustvu jer je u bekstvu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti