Brat Veljka Belivuka negirao ubistvo najboljeg druga na dočeku srpske Nove godine: Ime žrtve nije izustio

05.10.2021

12:41

0

Autor: 24sedam

Optuženi Ibrahimović rekao da je ubijeni imao problema sa alkoholom i kockom

Brat Veljka Belivuka negirao ubistvo najboljeg druga na dočeku srpske Nove godine: Ime žrtve nije izustio
Copyright ATA Images

Damir Ibrahimović (20), blizak rođak Veljka Belivuka, koji se tereti da je posle dočeka srpske Nove godine nasmrt izbo Ivana Trifunovića (22), negirao je krivicu danas pred Višim sudom u Beogradu.

- Nisam kriv! Bio sam u dobrom odnosu s oštećenim, kao i s njegovim ocem. Bio je dobar dečko, moj drug, ali istovremeno on je imao problema sa alkoholom i kockom - rekao je Ibrahimović.

Ispričao je da se kobnog dana našao sa Ivanom i još dvojicom drugara u kafiću kod jednog tržnog centra na Novom Beogradu, te da ništa nije ukazivalo na neko zlo.

- Na proslavi se sve potpuno normalno odvijalo. Jeli smo, pili i družili se - kazao je Ibrahimović, uz objašnjenje da se u jednom momentu sa žurke udaljio sa jednom devojkom, da bi se osamili, ali su se nakon nekog vremena vratili u stan gde je bila žurka.

Kako je objasnio, tu devojku je kasnije kolima odvezao njegov drug, jer je on malo popio, da bi posle izvesnog vremena i on krenuo kući.

- Prilazeći svojoj zgradi, video sam dve osobe, a kako mi je prozor od auta bio spušten, prepoznao sam glas oštećenog kako govori: "Napada me, napada" - naveo je optuženi, i dodao:

- Tamo dalje naišao sam na dva automobila, a oštećeni je vikao: "Ovaj me juri". Rekao sam mu da stane, a on je počeo da trči prema toj osobi. Nakon toga oštećeni se srušio. Prišao sam mu i pokušao da ga odnesem do kola, a uskoro se pojavio njegov otac, pa smo ga zajedno odveli do Urgentnog centra.

Tokom iznošenja odbrane Damir Ibrahimović svog najboljeg druga nazivao je sve vreme oštećeni, a ne po imenu ili nadimku.

Ibrahimovićeva majka i Belivukov otac su brat i sestra od ujaka. Velja Nevolja je, podsetimo, u pritvoru zbog sumnje da je organizovao kriminalnu grupu koja se sumnjiči za ubistva, otmice i druga krivična dela.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike