Đokiće likvidirao dužnik? Pobegao iz zemlje pre nego što je upao u policijsku klopku

05.10.2021

10:49

1

Autor: 24sedam

Neki tragovi ukazuju da je on mogao da organizuje ovaj zločin

Đokiće likvidirao dužnik? Pobegao iz zemlje pre nego što je upao u policijsku klopku
djokic đokić porodica ubistvo dug - Copyright 24sedam/Pixabay

Policija raspolaže operativnom informacijom ko je osoba koja je, po svemu sudeći, tipovala tročlanu porodicu Đokić, čija su tela nađena pre tri dana u jednoj jami pored smetlišta u ataru sela Moravac, nedaleko od Aleksinca.

Goran (57), njegova supruga Gordana (56) i ćerka Lidija (26) brutalno su ubijeni iz vatrenog oružja, sa po najmanje dva metka u glavu i grudi, pokazala je obdukcija. Posle zločina tela su spaljena, a potom naslagana jedno na drugo u rupi.

Kako se saznaje, vatra je najviše oštetila telo devojke. Prema nezvaničnim informacijama, monstruozno ubistvo je počinila najverovatnija razbojnička grupa, koja je imala pomoć nekog iz ovog kraja, koji detaljno poznaje teren.

- Čovek sa kojim smo hteli da obavimo razgovor je van zemlje. On je regularno prešao granicu u takozvano kritično vreme, odnosno u vreme nestanka i pronalaženja tela Đokića. Njegov izlazak iz Srbije zabeležile su i kamere. On je u novčanim problemima, ali nemamo podatak da li je pozajmljivao novac od Đokića, odnosno da li im je dugovao. Neki tragovi ukazuju da je on mogao da organizuje ovaj zločin, navodi sagovornik blizak istrazi, prenosi Kurir.

Sumnja se da su Đokići ubijeni u automobilu, a ne isključuje se ni mogućnost da je oružje imalo prigušivač, jer nema svedočenja da su se čuli pucnji. Takođe, kako se sumnja, ubice su navodno pokupile čaure, ali postoji mogućnost da su napravile propust, pa bi pronađena čaura mogla da bude jedan od ključnih dokaza.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike