Uhapšen još jedan saradnik madam Stele: Mladić (25) mamio devojke za seks-robinje, podvodio i svoju devojku!?

03.12.2020

18:03 >> 09:34

0

S. M. (25) iz okoline Šapca uhapšen zbog sumnje da je zajedno sa bračnim parom koji je držao kafanu i njihovim konobarom terao devojke da se prostituišu

Uhapšen još jedan saradnik madam Stele: Mladić (25) mamio devojke za seks-robinje, podvodio i svoju devojku!?
Copyright Profimedia

Nakon hapšenja bračnog para u Majuru kod Šapca, vlasnika lokala poznatog meštanima po prostituciji, kao i njihovog konobara, istragom se veoma brzo došlo i do mladića S. M. (25) iz okoline ovog grada, osumnjičenog da je zajedno sa njima učestvovao u podvođenju devojaka!

Velimir G. (57) iz okoline Šapca, njegova supruga Estera G. (49) poznata i kao Stela i konobar Nebojša O. (41) iz okoline Vladimiraca u njihovom lokalu “Luna PP Zvezda” uhapšeni su u noći između petka i subote, a policija je unutra zatekla i četiri devojke koje su pružale seksualne usluge i trojicu “mušterija”. Daljom istragom došlo se do S. M. iz sela Ševarice, u okolini Šapca, kojem su lisice na ruke stavljene danas.

– Sumnja se da je i on učestvovao u podvođenju devojaka u tom lokalu sa njima. On se sumnjiči da je doveo jednu devojku, žrtvu trgovine ljudima u ovaj lokal, gde je seksualno eksploatisana. I on se tereti za trgovinu ljudima – kaže za 24sedam izvor blizak istrazi.

S.M. je navodno za proviziju podvodio i svoju devojku klijentima u apartmanima restorana.

Pročitajte još: Najpoznatiji estradni makro pušten iz CZ: Maksimović dobio nanogicu

Uhapšeni Velimir, Estera i Nebojša su nakon hapšenja izvedeni pred tužioca gde su se branili ćutanjem. Oni se nalaze u pritvoru. Četiri oštećene devojke takođe su saslušane i one se, kako saznajemo, trenutno nalaze u Beogradu, u ustanovi za zaštitu žrtava trgovine ljudima. Saznajemo da je predviđeno da se sasluša i “klijantela”.

Kako smo ranije pisali, pretresom su u lokalu „Luna PP Zvezda“ zatečene  su četiri devojke od 18 do 25 godina za koje se sumnja da su pružale seksualne usluge kao i trojica muškaraca, korisnika seksualnih usluga. Policija je kasnije saopštila da je u prostorijama ove kafane pronađeno i uz potvrdu oduzeto 21.840 evra, 850 švajcarskih franaka, 2.080 dolara, 820 kuna, 700 konvertibilnih maraka i 42.000 dinara.

Pročitajte još: Baka Coku pokosila korona: Odloženo suđenje za ubistvo investitora

Supružnici i njihovi pomagači terete se za trgovinu ljudima, odnosno da su u dužem vremenskom periodu, koristeći teške prilike ženskih osoba, organizovali njihovu seksualnu eksploataciju u cilju pribavljanja protivpravne imovinske koristi.

Inače, u pitanju je lokal koji se ranije zvao “Zlatna greda”, a za koji nam je rečeno da je oduvek poznat kao leglo prostitucije. U prizemlju je kafana, dok su na spratu sobe za ovu namenu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike