Saslušana supruga vehabije iz Mladenovca: Evo šta je rekla o mužu teroristi i njegovim planovima

30.06.2024

20:36

0

Crnogorski organi za sprovođenje zakona stoje na raspolaganju organima Republike Srbije za dalju saradnju u ovom predmetu - piše u saopštenju policije

Saslušana supruga vehabije iz Mladenovca: Evo šta je rekla o mužu teroristi i njegovim planovima
Miloš sa suprugom - Copyright MUP

Crnogorska policija prikupila je obaveštenja od supruge teroriste Miloša Žujovića (25), ubijenog juče tokom napada na pripadnika Žandarmerije ispred Izraelske ambasade u Beogradu.

Iz Uprave policije "Vijestima" je nezvanično rečeno da su postupili po zahtevu kolega iz Srbije i od nje prikupili obaveštenja na tražene okolnosti.

- Crnogorski organi za sprovođenje zakona stoje na raspolaganju organima Republike Srbije za dalju saradnju u ovom predmetu - piše u saopštenju policije.

Printscreen
 

Inače, načelnik Uprave kriminalističke policije (UKP) Ninoslav Cmolić ranije danas je rekao da je Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore ekspresno došlo do supruge teroriste.

- Oduzeti su joj svi elektronski uređaji i ona će biti procesuirana. Nama je potrebna podrška cijelog društva kada je u pitanju terorizam. Građani treba da imaju povjerenja u državu i policiju. Mi preduzimamo sve radnje kako bi održali red i mir i zaštitili naše građane - rekao je Cmolić.

Žujović je juče ranio pripadnika srpske Žandarmerije Miloša Jevremovića (34) koji ga je nakon toga likvidirao.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike