Potraga za Milanom Đorđevićem iz Niša i dalje traje: Pregledane sve vikendice i napuštene kuće na Suvoj planini

27.06.2024

11:09

1

Farmaceut iz Niša nestao je 10. juna na Suvoj planini, a potraga do danas nije dala rezultate

Potraga za Milanom Đorđevićem iz Niša i dalje traje: Pregledane sve vikendice i napuštene kuće na Suvoj planini
Milan Đorđević/Ilustracija - Copyright Pixabay/Facebook

Policijska uprava u Nišu nije obustavila potragu za Milanom Đorđevićem (41) koji je 10. juna nestao na Suvoj planini. Potraga, koja je krenula još istog popodneva kada je na izletištu Bojanine vode pronađen njegov telefon, zasad nije dala rezultat.

Nekoliko stotina ljudi, među kojima su policajci, žandarmi, vatrogasci, pripadnici Gorske službe spašavanja, šumari, planinari, alpinisti, prijatelji i rođaci pretražili su svaki deo Suve planine. Potraga je rađena od Bojaninih voda do manastira u selu Veta i, s druge strane, do Trema, najvišeg planinskog vrha.

Proteklih dana policija je pregledala sve napuštene vikendice u selima u podnožju tog dela Suve planine najbližeg Bojaninim vodama.

Pregledane su vikendice i napušteni objekti u Jelašnici, Čukljeniku, Gornjoj i Donjoj Studeni, u Veti koja pripada belopalanačkoj opštini, čak i u Kosmovcu, koji je dosta udaljen od Bojaninih voda. Policija je razgovarala sa meštanima, vikendašima, planinarima, ali nigde traga, niti je ko od njih video Milana. Nakon nekoliko dana portage u selima, potraga je ponovo usmerena ka izletištu Bojanine vode.

Majka nestalog farmaceuta, Marica Đorđević apeluje na sve ljude da im pomognu, ali i da im ne odmažu svojim objavama na društvenim mrežama.

Facebook
Milan Đorđević

- Ovo je bezobrazluk šta se sve piše i komentariše na društvenim mrežama. Apelujemo na građane da ne pišu i ne komentarišu nešto što nije istina. Neprimereno je prenositi neproverene informacije. Milanov sin je stariji, može to da pročita. Neka se stave u naš položaj, pa da ih pitam kako bi njima bilo - izjavila je Marica.

Majka je ranije istakla da njen sin nije u manastiru u Veti i nije se zamonašio kao što je to objavio jedan beogradski portal.

- Nastavljamo da ga tražimo, ali gde nismo pametni. Njegov sin pita majku svakog dana kada će otac da mu se vrati. Detetu mnogo teško pada sve ovo. Odbija da ide na trening, neće na rođendane kod drugara, samo o ocu priča. Ne znam kako ćemo da preživimo ovo što nas je zadesilo. Samo neko da javi da je živ, ukoliko je izabrao neki drugi put, prihvatićemo i to. Sve ćemo da prihvatimo samo da znamo da je živ - vidno potresena rekla je Marica.

Milan je 10. juna parkirao službeno vozilo "škodu“ na parkingu na izletištu Bojanine vode i tu mu se gubi svaki trag.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike