Bokser, telohranitelj... Ovo je krimi biografija raznetog "škaljarca", koji je već bio na meti napadača

20.06.2024

10:41

0

Autor: 24sedam

Dragan Roganović (36) bio bokser, uspešni sportista, ali i telohranitelj Gorana Radomana, pred žrtve u škaljarsko-kavačkom ratu

Bokser, telohranitelj... Ovo je krimi biografija raznetog "škaljarca", koji je već bio na meti napadača
Copyright Printscreen/YouTube/RTV Cetinje

Bokser Dragan Roganović (36), jedan od dvojice "škaljaraca" poginulih jutros u eksploziji na Cetinju, već nekoliko puta bio na nišanu nepoznatih osoba. Bio je bokser, uspešan sportista, ali  i telohranitelj Gorana Radomana, koji je u februaru 2015. godine kao prva žrtva u škaljarsko-kavačkom ratu ubijen u Beogradu.

Roganović je ranjen 7. decembra 2017. godine oko 18.15 sati na Cetinju. Kada je izlazio iz automobla na njega iz automata "kalašnjikov" zapucala nepoznata osoba. Motiv napada nikada zvanično nije poznat, a metak ga je pogodio u kičmeni pršljen.

Kasnije je isplivala informacija da je ovaj pokušaja njegove likvidacije organizovao kavački klan.

Roganović i Petar Kaluđerović stradali su u eksploziji koja se jutros oko devet časova dogodila ispred ulaza u Sportski centar na Cetinju, javljaju crnogorski mediji. Pored dvojice "škaljaraca" povređene su i tri osobe.

"Škaljarci" su bili u luksuznom crnom "mercedesu". Koliko je bila silovita detonacija pokazuje i činjenica da su popucala stakla na zgradi Sportskog centra, ali i da je na mestu eksplozije otkinuto drvo.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike