Saslušan ubica oca, dede i babe: Aleks, budi jak, voli te tvoja majka (VIDEO)

14.06.2024

14:22

0

Autor: 24sedam

Aleksa Milojević (22) saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru

Saslušan ubica oca, dede i babe: Aleks, budi jak, voli te tvoja majka (VIDEO)
Copyright Tanjug/Zoran Milić

U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru završeno je saslušanje Alekse Milojevića (22), osumnjičenog za ubistvo oca, babe i dede 6. juna u Knjaževcu.

Njegov advokat Vesna Momčilović je navela da ne može da otkrije detalje saslušanja, a pored osumnjičenog su saslušane još dve oštećene osobe. 

Dok je ubica oca Predraga (60), dede Miloša (81) i babe Sarajevke (83) spovođen iz marice do ulaza u zgradu, Aleksu Milojevića je dočekala majka.

- Aleks, volim te najvše na svetu. Samo budu jak. Svi smo tu uz tebe. Čuvaj se. Voli te majka najviše na svetu - plačnim glasom mu je poručila majka Zorica.

Osumnjičeni je nakon hapšenja priznao izvršenje krivičnog dela, ali nije hteo detaljnije da iznese odbranu, jer je, kako je naveo, pod velikim stresom. On je osumnjičen za krivično delo teško ubistvo za koje mu preti kazna doživotnog zatvora.

Milojević se sumnjiči da je 6. juna u 15.50 časova u porodičnoj kući u Knjaževcu sa po jednim hicem ubio oca, dedu i babu. Karabin je bio u legalnom posedu dedu, a neposredno posle zločina Momčilović je uhapšen.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike