"Joj, šta uradih!": Aleksa (22) koji je ubio oca, babu i dedu stalno plače za porodicom

14.06.2024

09:28

0

"Joj, šta uradih... Sad je kasno... Sad je kasno, sad je kasno, sad je kasno", ponavlja Aleksa u pritvoru

"Joj, šta uradih!": Aleksa (22) koji je ubio oca, babu i dedu stalno plače za porodicom
Copyright Tanjug/Video/Facebook

Aleksa Milojević (22) iz Knjaževca, koji se tereti da je 6. juna u porodičnoj kući iz lovačke puške ubio bolesnog oca Predraga (60), babu Sarajku (83) i nepokretnog dedu Miloša (81), u pritvoru samo plače, jauče i kuka za svojom porodicom koju je pobio.

Podsetimo, zločin se dogodio kobnog dana oko 16 sati u Ulici Branka Cvetkovića, gde porodica Milojević ima trospratnu kuću. Sumnja se da je osumnjičeni nakon svađe "pukao" i iz dedine legalne lovačke puške usmrtio oca, babu i dedu kojima je dugi niz godina pomagao. Nakon zločina, osumnjičeni Aleksa Milojević priznao je trostruko ubistvo, ali nije mogao detaljno da opiše i objasni koji je motiv ubistva.

- Joj, šta uradih... Sad je kasno... Sad je kasno, sad je kasno, sad je kasno - kroz plač, svaki dan, šapuće sebi u bradu Aleksa Milojević u ćeliji pritvorske jedinice u Zaječeru.

Aleksa Milojević nalazi se u Okružnom zatvoru u Zaječaru, budući da mu je određen pritvor do 30 dana zbog sumnje da je počinio krivično delo tri teška ubistva. On je smešten u ćeliju sa još dvojicom muškaraca.

- Plače, kaje se, kako vreme prolazi, on je svakim minutom svesniji toga šta je uradio. Plače i noću i danju. On i ne zna da li su njegovi najbliži, koje je ubio, sahranjeni ili ne. Raspituje se, pita da li je neko čuo da li im je bila sahrana... Mnogo, ali i iz srca se kaje, ne može toliki plač da glumi - kaže pouzdano izvor Kurira.

Aleksa Milojević, kako sazanjemo, neće tražiti od svog advokata da podnese zahtev nadležnima da prisustvuje sahrani, čak i ako sazna da je sahrana ove subote.

- Kaže da to ne bi mogao da podnese i da smatra da ga baka, deka i tata ne žele tamo dok ih prekriva crna zemlja, i to zbog njega - kaže izvor.

Kako smo ranije objavili, Aleksa Milojević biće saslušan danas u nadležnom Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike