Detalji trostrukog ubistva u Knjaževcu: Aleksa (22) pobio članove porodice iz samilosti!?

06.06.2024

18:17

0

Ubio sam ih jer nisam mogao više da brinem o njima - navodno je rekao mladić nakon što su mu stavljene lisice na ruke

Detalji trostrukog ubistva u Knjaževcu: Aleksa (22) pobio članove porodice iz samilosti!?
Ilustracija - Copyright Stefan Tomasevic/ATAImages

Nezapamćen zločin dogodio se danas popodne u Knjaževcu kada je Aleksa Milojević (22), kako se sumnja, hicima iz lovačke puške ubio svog oca Predraga (60), kao i babu Saru (83) i dedu Miću Milojevića (81).

Jezivi zločin šokirao je čitav Knjaževac, a komšije iz ulice u kojoj se sve dogodilo kažu da su ih uznemirile policijske sirene i sirene ekipe Hitne pomoći.

Komšije je ovaj zločin podigao na noge, a kako su otkrili, Aleksa je u ovoj kući živeo sam, a članovi porodice Milojević uputili su se ka Knjaževcu kako bi otišli na kontrolni pregled kod lekara.

- Bilo je strašno, odjednom su se sve ekipe sjatile u kuću Milojevića. Kada smo čuli šta se desilo zanemeli smo. Poznajemo porodicu. Inače, u toj Aleksa je živeo sam, dok su baba, deda i otac živeli u jednom selu u okolini Knjaževca. Juče su njegovi otac, deda i baba išli kod lekara na kontrolu i svratili su kod njega, a on ih je sve pobio - kažu komšije i dodaju da ne znaju šta je konkretno prethodilo trostrukom ubistvu.

Kako se saznaje, mladić je posle trostrukog ubistva uhapšen, a policiji je navodno rekao da je ubio članove svoje porodice iz samilosti.

- Ubio sam ih jer nisam mogao više da brinem o njima - navodno je rekao mladić nakon što su mu stavljene lisice na ruke.

Ministar unutrašnjih poslova, Ivica Dačić, izjavio je "da je Milojević izvršio trostruko ubistvo u svojoj porodičnoj kući u Knjaževcu".

- Deda je bio nepokretan, a otac i baba teško bolesni. Ubistvo je izvršio iz lovačkog oružja svog dede. Odmah je uhapšen i priznao je krivično delo. Policiji je izjavio da nije više mogao da brine o njima - potvrdio je Dačić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike