Ministar Dačić: Cilj nam je da policija ima još veće poverenje građana

02.06.2024

15:16

0

To je suština i mislim da smo danas odgovorili tom zadatku - ocenio je ministar Dačić

Ministar Dačić: Cilj nam je da policija ima još veće poverenje građana
Copyright TANJUG/ OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić obišao je danas na Kalemegdanu taktičko-tehnički zbor policijskih uprava i jedinica Ministarstva unutrašnjih poslova i istakao da je cilj ovakvih aktivnosti da policija ima veliko poverenje svih građana naše zemlje, saopštio je MUP.

- U okviru Dana porodice koji se organizuju ovde u Beogradu naša Policijska uprava za grad Beograd je odlučila da da svoj doprinos. Kao što znate, više puta sam govorio da je nama cilj da policija stekne veliko poverenje građana i u tom smislu su danas prikazani i oprema i vozila i sve ono što policija ima, uključujući i konjičku jedinicu, vatrogasce i džudiste i sve ono što je interesantno za decu i porodicu - rekao je ministar Dačić.

TANJUG/ OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE
 

Ministar Dačić je poručio, navodi se u saopštenju, da je na Kalemegdanu bio prisutan veliki broj dece, kao i da će se i ubuduće raditi na tome da policija zadobije što veće poverenje građana.

TANJUG/ OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE
 

- Naravno, policija isto tako ima obavezu da zasluži to poverenje građana, a s ovim akcijama ćemo da nastavimo širom Srbije, da što više policiju približimo običnom čoveku.To je suština i mislim da smo danas odgovorili tom zadatku - ocenio je ministar Dačić.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike