Zvala ga je Ogi: Dramatično svedočenje oca Noe Milivojev (FOTO)

06.06.2024

13:14

0

Autor: 24sedam

Ognjen Dabetić (34) negirao da je iz niskih pobuda ubio Nou Miliojev (18) iz Kovilja

Zvala ga je Ogi: Dramatično svedočenje oca Noe Milivojev (FOTO)
Noa Milivojev - Copyright TikTok_noa.diva N O A

U Višem sudu u Beogradu danas je Ognjen Dabetić (34) negirao da je iz niskih pobuda, mržnje i netrpeljivosti, na podmukao način 17. i 18. juna 2023. ubio Nou Miliojev (18) iz Kovilja. Podvukao je da nije kriv i nije želeo da iznosi odbranu.

U nastavku suđenja je svedočio Milivoje Milivojev, otac ubijene transrodne osobe, kome je pročitan iskaz dat u tužilaštvu. Naveo je da je znao da se Noa, inače tiktokerka, viđa sa Dabetićem, kog je oslovljavala sa "Ogi" i da je čuo od nje da ide kod optuženog nekoliko puta, ali nije znao koja je priroda njihovog odnosa. 

- Noi je bilo teško jer je transrodna osoba, “šikanirali” su je i nije mogla da nađe posao - naveo je otac i dodao da ju je tražio sa suprugom.

24sedam/M. S.
Delovi tela pronađeni u stanu u centru Beograda

 

Za sledeće suđenje koje je zakazano za 22. jul pozvana je majka ubijene i još dva svedoka

Dabetić se na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu u julu prošle godine branio ćutanjem, dok je policajcu koji je nešto pre toga došao u njegov stan u centru Beograda, priznao da je ubio Nou.

Policajac je koji je 6. jula prvi ušao u Dabetićev stan nakon zločina, svedočio je letos u istrazi da je u stanu odmah osetio miris hemikalija. 

- Stan je bio mračan i u haosu. Na šporetu je bila crvena fleka nalik na krv. Dabetić mi najpre nije dozvolio da bacim pogled u stan jer ima veću količinu droge, ali se ipak predomislio i pustio me. Skrenuo mi je pažnju da ne ulazim u kupatilo, gde je inače pronađeno raskomadano telo, potopljeno u kiselinu - naveo je policajac.

Dabetić je, prema svedočenju pripadnika MUP-a, priznao da je 15-20 dana ranije nakon svađe, Nou udavio kablom i njeno telo isekao nožem, a potom zalio kiselinom.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike