"Zbogom draga Ankice, nosim te u srcu": Prijatelji se opraštaju od ubijene krojačice "Granda"

05.06.2024

17:33

0

"Draga moja Anči, putuj s anđelima", samo su neki od oproštaja na društvenim mrežama

"Zbogom draga Ankice, nosim te u srcu": Prijatelji se opraštaju od ubijene krojačice "Granda"
Ankica Delibašić - Copyright Društvene mreže

Ankica Delibašić (57) ubijena je u nedelju oko 5 sati ujutru kad joj je suprug Željko Delibašić (61) naneo ubodne rane kuhinjskim nožem po grudima i vratu.

Ubistvo ove žene potreslo je Srbiju, a njeni najmiliji nikako ne mogu da prihvate da je nema.

Tako je jedna njena prijateljica na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj je Ankica nasmejana sa tri prijateljice.

- Koliko smeha, ludosti, gluposti je bilo... Zbogom draga Ankice, nosim te u srcu zauvek - napisala je ona, a komentari su se samo nizali.

- Koliko tuge i žalosti za takvom ženom; Divna naša Ankica; Mili Bože,ne verujem...; Draga moja Anči, putuj s anđelima - samo su neki od oproštaja.

Prema navodima Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, Željko je 2. juna u porodičnom stanu ubio suprugu tako što je, kada se ona vraćala u krevet, u poluležećem položaju, iznenada joj prišao i kuhinjskim nožem joj zadao više ubodnih rana na grudima i vratu, usled čega je ona preminula na licu mesta.

Motiv užasnog zločina još nije utvrđen, a poznanici kažu da je moguće da je Željku smetao ženin uspeh i zadovoljstvo zbog posla.

Osumnjičeni je nož, kako se sumnja, ostavio na grudima žrtve, istuširao se, presvukao garderobu i obuću, pa otišao u Policijsku stanicu Rakovica gde je prijavio zločin. On je, kad je došao u stanicu rekao da je ubio suprugu i da je njeno telo u stanu.

- Motiv još nije poznat, a osumnjičeni se u tužilaštvu branio ćutanjem. Ono što dodatno zbunjuje je što nikada ranije u ovoj porodici nije bilo prijava za nasilje.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike