Zoran je bio uznemiren! Miloš Marjanović progovorio o ubijenoj snaji pevačici (VIDEO)

06.06.2024

14:17

0

Autor: 24sedam

Miloš Marjanović danas ispričao u sudu šta se događalo u porodici na dan nestanka Jelene 2. aprila 2016.

Zoran je bio uznemiren! Miloš Marjanović progovorio o ubijenoj snaji pevačici (VIDEO)
Copyright R. Z./ATAImages.

U Višem sudu u Beogradu danas je saslušanjem svedoka nastavljeno ponovljeno suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom za ubistvo supruge Jelene, 2. aprila 2016. godine.

Brat optuženog Miloš Marjanović, danas je u sudu rekao da ostaje pri ranije datom iskazu ali je odgovarajući na pitanja naveo da na dan nestanka Jelene, optuženi nije bio mokar, blatnjav i krvav.  Njega je, kako je ispričao, Zoran pozvao i rekao mu da je Jelena nestala dok je trčala po nasipu, pa ga je zamolio da dođe da mu pomogne da je potraži. 

- Zoran je bio uznemiren, ali da posle prvog razgovora nije shvatio ozbiljnost situacije - naveo je brat i detaljno ispričao šta se dalje dešavalo, odnosno da je sa ocem došao na nasip gde su zajedno sa optuženim i njegovom maloletnom ćerkom počeli da traže Jelenu.

Sin odbio da svedoči

Uroš Marjanović, sin optuženog, danas takođe trebalo da svedoči. On je, međutim, kao i ranije, iskoristio svoje zakonsko pravo da ne svedoči kao sin optuženog. 

Ubrzo je došao i Marjanovićev prijatelj policajac Boris Pucić koji je učestvovao u potrazi. Na pitanje tužilaštva da kaže vreme kada je poslednji put video zajedno supružnike, rekao je ranije tog dana, ali nije mogao da odredi tačno vreme. 

Branilac je svedoku postavio putanje da li je Marjanović tada bio mokar, blatnjav ili krvav, na šta je Miloš Marjanović rekao da nije, jer bi da jeste i njegov automobil bio blatnjav i krvav, što nije bio slučaj.

Danas je bila pozvana i Milica Marjanović, snaja optuženog, ali je zbog bebe morala da ostane kod kuće pa je pozvana za sledeće suđenje, koje je zakazano za 4. jul.

Marjanović od početka suđenja negira krivicu.  Suđenje se ponavlja jer je Apelacioni sud ukinuo prvostepenu presudu kojom je bio osuđen na maksimalnu kaznu za krivično delo teško ubistvo od 40 godina.  Apelacioni sud je 3.okrobra prošle godine ukinuo Marjanoviću pritvor i od tada se brani sa slobode. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike