Tiktokerki Ana Mariji upali sa pištoljem u stan: Počela da prska suzavac, a odmah je došla policija! (VIDEO)

06.09.2023

13:53

0

Ona kaže da joj posle svega uopšte nije dobro

Tiktokerki Ana Mariji upali sa pištoljem u stan: Počela da prska suzavac, a odmah je došla policija! (VIDEO)
Ani Mariji Pavlović upala nepoznata osoba sa pištoljem u stan - Copyright Instagram printscreen/marija_0390

Tiktokerka Ana Marija Pavlović objavila je video snimak uz koji tvrdi da je jedna osoba upala kod nje u stan i njenom drugu uperila pištolj u glavu.

Šokantne tvrdnje i pojedine detalje nije potkrepila onim što se dalje dešavalo, ali se na Instagramu čuje njen glas kako objašnjava:

- Ljudi, malopre mi se dogodio šok u zgradi. Ovo je neverovatno. Tri patrole je došlo. Ja sam vodila lajv na TikToku i dogodilo se nešto stravično, neko nam je došao na vrata i moj drug je izašao i neko mu je uperio pištolj u glavu. I sreća, uzela sam suzavac i počela da prskam i on je samo odjednom izašao... Evo u zgradi su tri patrole sa puškama - pričala je Ana Marija, pa dodala:

- Uopšte nisam dobro - govori ona uz snimak koji je okačila na svom Instagram profilu, a na kom se vide tri policijska vozila, kao i veliki broj policajaca parkiran navodno ispred njene zgrade.

Ona nije objasnila šta se tačno dogodilo i da li joj je poznata osoba koja joj je s oružjem upala u stan, niti da li je policija uhapsila napadača.

Bila u šemi sa Danijelom Dujkovićem

Podsetimo, Ana Marija se pominje kao jedno od imena na listi učesnika rijalitija "Elita", o čemu je i sama pričala kada je bila na razgovoru na TV Pink. Inače, bivši fudbaler i aktuelni učesnik „Elite 7" Danijel Dujković šokirao je priznanjem da je imao aferu sa transrodnom Anom.

Podsetimo, ona je bila cimerka pokojne transrodne Noe Milivojev, a nedavno je tvrdila i da je bila pretučena u jednom beogradskom hotelu od strane nepoznate žene.

Bavi se prostitucijom

- Istina je, pretučena sam. Katastrofa, pune su mi ruke krvi. Ja sam bila dole u hotelu, umotana u peškir, čekala sam klijenta. U tom trenutku neki lik i devojka su dolazili u hotel, videlo se odmah da su strejt. On mi je prišao, rekao mi je "svaka čast koliko si zgodna", kako imam dobru figuru, kako se održavam i da sam mnogo lepa - rekla je ona, a onda šokirala:

- Bavim se prostitucijom, to nije tajna. Čekala sam klijenta tada, i ona mi je upropastila. Mnogi javno govore o tome, pa što ne bih i ja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike