Ovako je izgledao susret Belivuka i Miljkovića sa suprugama: "Volim te, jesi li se naspavala?"

23.05.2024

23:02

0

Veljko Belivuk i Marko Miljković dovedeni su iz pritvora, dok su ostali optuženi u sud u Ustaničkoj došli sa slobode

Ovako je izgledao susret Belivuka i Miljkovića sa suprugama: "Volim te, jesi li se naspavala?"
Tanja Miljković i Bojana Belivuk - Copyright Tanjug/Jadranka Ilić

U Specijalnom sudu u Beogradu održano je suđenje Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću, njihovim suprugama Bojani Belivuk i Tanji Miljković, kao i Filipu Ivanovskom i njegovoj supruzi Mariji Ivanovski, kojima se sudi za pranje novca zarađenog od kriminala.

Naime, Veljko Belivuk i Marko Miljković dovedeni su iz pritvora, dok su ostali optuženi u sud u Ustaničkoj došli sa slobode. Supruge Veljka Belivuka i Filipa Ivanovskog sve vreme tokom suđenja su komunicirale, dok im je Miljkovićeva žena Tanja bila maltene okrenuta leđima.

- Ženi Marka Miljkovića kao da je sve ovo bilo dosadno, s obzirom na to da je non-stop tokom suđenja zevala, a delovalo je kao da je Bojani Belivuk i Mariji Ivanovski, pored kojih je sedela na optuženičkoj klupi, okrenula leđa - kaže izvor.

24sedam/Goran Sivački
 

Veljko Belivuk i Marko Miljković, koji se nalaze u pritvoru od hapšenja 4. februara 2021. godine i u drugom postupku im se sudi za sedam ubistava, danas su u sudnici bili raspoloženi i sve vreme su komunicirali između sebe. Kada su u sudnicu ušle njihove supruge, obojica su se okrenula ka njima i smeškali su se, te im dobacivali.

Volim te, jesi li se naspavala? - došapnuo je Belivuk svojoj supruzi Bojani koja je na ulasku u sud delovalo neraspoloženo, a onda joj je poslao i poljubac. Tanja Miljković je mahnula suprugu i osmehnula mu se, dok je Bojani Belivuk pored koje je sedela na optuženičkoj klupi okrenula leđa - kaže izvor Kurira.

Tužilaštvo, podsetimo, tereti Veljka i Bojanu Belivuk, Marka i Tanju Miljković i Filipa i Mariju Ivanovski da su prljav novac zarađen kriminalom ubacivali u legalne tokove kupovinom stanova, kuća, građevinskog materijala, placeva, automobila i satova.

Tanja Miljković, stigla je u Specijalni sud u bež kompletu i na visokim potpeticama, dok je supruga drugog vođe ozloglašenog klana, Bojana Belivuk, došla u ravnoj obući, košulji i farmerkama, a obukla je i crnu kraću jaknu. Bila je i vidno neraspoložena. Filip Ivanovski došao je zajedno sa suprugom Marijom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike