Zašto ste mi ubili ćerku? Majka ubice iz "Ribnikara" zaćutala na suđenju

21.05.2024

14:31

0

Najpotresnija pitanja postavljao Dragan Kobiljski

Zašto ste mi ubili ćerku? Majka ubice iz "Ribnikara" zaćutala na suđenju
Dragan i Nina Kobiljski - Copyright Tanjug

Roditelji dece ubijene u OŠ "Vladislav Ribnikar" danas su na suđenju postavljali pitanja Miljani Kecmanović, majci dečaka ubice. Time se danas završilo ispitivanje Miljane Kecmanović, a među najpotresnijim pitanjima bilo je od Dragana Kobiljskog, oca ubijene devojčice Eme.

- Zašto ste ubili moju ćerku? - upitao je Miljanu.

Onda je usledilo još jedno:

- Posle svega ti mrziš mene.

Majka masovnog ubice je ćutala.

Miljana Kecmanović je na prošlom suđenju započela iznošenje odbrane, a na samom početku je negirala krivicu za dela koja joj se stavljaju na teret.

Pomerena odbrana gazde streljane

Osumnjičeni Ratko Ivanović vlasnik streljane gde je dečak ubica učio da puca danas nije izneo odbranu jer je se "ne oseća dobro". Iznošenje njegove odbrane pomereno je za 21. jun.

Ona je navela da neće odgovarati na pitanja punomoćnika, ali će odgovore davati samo na pitanja oštećenih. Pitanja su do sada postavljali tužilaštvo i odbrana okrivljene.

Majka dečaka ubice je optužena za krivična dela - nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Za nju je tužilaštvo predložilo zatvorsku kaznu od dve godine i šest meseci.

Stručnjak za DNK

Miljana Kecmanović je po profesiji stručnjak za DNK. Veštačila je i davala stručno mišljenje u brojnim sudskim predmetima.

Trag DNK Miljane Kecmanović (46) je pronađen na čauri koja je nađena kod vrata u učionici-kabinetu istorije. Majka ubice je na prošlom ročištu šokirala sve u sudnici svojim odgovorom otkud njen DNK na čauri pronađenoj u učionici.

- Pustite mašti na volju - arogantno je dala odgovor na konkretno pitanje, ne želeći time da otkrije na koji način je jak biološki materijal ostavila na čauri, pa tako ni da li su tačne spekulacije koje su se provlačile kroz javnost, da je lično punila oružje.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike