"Tojota" kao tezga: Kokain merili u duplom dnu

26.04.2024

16:02

0

Autor: 24sedam

Podignuta optužnica protiv Aleksandra N. (30), Alekse S. (26) i Vuka K. (32)

"Tojota" kao tezga: Kokain merili u duplom dnu
Zaplenjena droga od dvojice uhapšenih - Copyright MUP Srbije

Više tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Aleksandra N. (30) i Alekse S. (26) zbog sumnje da su 31. oktobra i 1. novembra 2023, radi prodaje, neovlašćeno držali više od 5,9 kilograma kokaina. Na optužnici je i Vuk K. (32) zbog pomoganja.

Aleksandar N. je nabavio automobil "sitroen" sa posebno izrađenom pregradom ispod zadnjeg sedišta, koja je služila za skrivanje, i tu je stavio kokain. Aleksa S. se tereti da je razmeravao kokain u "tojoti IQ" i prodavao ga kupcima.

- Okrivljeni su neovlašćeno radi prodaje držali šest paketa sa kokainom, oblepljenih crnom alu folijom i zavijenih streč folijom, od kojih je pet sa natpisom LV (Luj Viton) i jedan sa oznakom E (evro), ukupne neto mase 5.981,56 grama. Vuk S. je od 31. oktobra do 10. novembra 2023. okrivljenima pomogao tako što im je stavio na raspolaganje "sitroen", u kojem su oni skladištili kokain, i unapred im obećao prikrivanje tragova krivičnog dela - navodi se u optužnici.

Aleksandar N. se tereti i za držanje oružja i eksplozivnih materija, jer je u njegovom stanu otkriveno 16 komada bojeve municije za koju nije imao dozvolu. Sva trojica su u pritvoru.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike