Zanemeo revolveraš iz Mirijeva: Neće da kaže zašto je žrtvi pucao u stomak

26.04.2024

14:45

0

Autor: 24sedam

Tužilaštvo tražilo pritvor za napadača

Zanemeo revolveraš iz Mirijeva: Neće da kaže zašto je žrtvi pucao u stomak
Ilustracija - Copyright 24sedam/L. Đ.T.

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je Miljan P. (41) zbog sumnje da je 23. aprila u naselju Mirijevo sa umišljajem pokušao da ubije J. B. (46).

Osumnjičeni je na saslušanju iskoristio svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu. Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenom odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio ili dovršio pokušano krivično delo.

Miljanu P. se naredbom o sprovođenju istrage na teret stavlja krivično delo ubistvo u pokušaju, saopšteno je iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Osumnjičeni je 23. aprila oko 23.30 časova u Mirijevu umišljajno pokušao da ubije tako što je nakon kraće svađe iz vatrenog oružja ispalio dva hica od kojih je jedan pogodio žrtvu u stomak, nanevši mu teške povrede opasne po život.

Osumnjičeni je uhapšen sutradan, a kod njega je pronađeno 3,74 grama kokaina, zbog čega će protiv njega biti preduzete dokazne radnje u pravcu utvrđivanja elemenata krivičnog dela neovlašćeno držanje opojnih droga.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike