Advokat otkrio šta se događa u sudnici: Ovako se ponašaju svedoci u slučaju male Danke

17.04.2024

11:29

0

Majka ubice i dalje veruje u njegovu nevinost

Advokat otkrio šta se događa u sudnici: Ovako se ponašaju svedoci u slučaju male Danke
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Nebojša Živanović, branilac Radoslava Dragijevića (73), pomagača sinu ubici Dejanu da sakrije telo devojčice Danke Ilić, jutros je otkrio kako se majka ubice juče ponašala u tužilaštvu.

Svetlana Dragijević je pozvana da kao svedok bude ispitana u Višem tužilaštvu radi prikupljanja podataka o zločinu za koji su osumnjičeni njen suprug i obojica sinova, od kojih je mlađi preminuo u policijskom pritvoru.

Odazvala se pozivu i juče je izjavila da će da iskoristi pravo da ne svedoči kao supruga i majka.

- Rekla je da ne zna ništa o ubistvu devojčice i da smatra da njena porodica nije počinila zločin. Svetlana nije premeštala telo. Budući da je bolesna, odlučila je da se ne izlaže dodatnom iscrpljivanju - rekao je advokat.

Živanović negira da je Radoslav juče bio ponovo u tužilaštvu na saslušanju i otkriva da će tužilac danas saslušati nekoliko svedoka. Kaže, ne može da otkriva identitet svedoka.

- Ne smemo da ometamo istragu koja teče - rekao je Živanović.

Za ubistvo Danke Ilić koja bi 6. maja navršila dve godine, pored Dejana Dragijevića osumnjičen je njegov kolega iz borskog "Vodovoda" Srđan Janković iz sela Luka. Dejanovi otac i brat koji je preminuo u pritvoru osumnjičeni su za pomaganje u skrivanju tela devojčice koje su ubice bacile na deponiju kada su je udarili službenim kolima i udavili. Dragijevići se terete da su telo kasnije premestili na nepoznatu lokaciju .

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike