Sablasna scena u Zlotu: Ovde nema žive duše, samo su oni na glavnoj ulici (VIDEO)

11.04.2024

13:05

0

Pusto selo, samo rođaci dolaze kod Svetlane Dragijević

Sablasna scena u Zlotu: Ovde nema žive duše, samo su oni na glavnoj ulici (VIDEO)
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Rodbina i prijatelji okupljaju se u kući Dalibora Dragijevića (40), pomagača ubici male Danke Ilić. Dolaze jer je za 14 sati zakazana sahrana na lokalnom groblju.

Kako reporteri 24sedam javljaju iz sela, niko iz kuća ne izlazi, a jedine aktivnosti su oko kuće porodice Dragijević, gde je majka Svetlana, dok su joj stariji sin i suprug u pritvoru.

- Svi su se sklonili sa ulice. Vidite da nema nikoga. Ne bi me čudilo da su bukvalno zaključali kapije dvorišta i vrata kuća - objašnjava jedini meštanin Zlota koji je prošao centrom sela u poslednjih pola sata.

 

 

Mlađi Dragijević preminuo u policijskom pritvoru gde je bio zbog sumnje da je bratu Dejanu (50), ubici Danke Ilić (2), pomogao da premesti telo devojčice.

U porodičnoj kući Dragijevića upravo su stigla dva venca, pogrebnici su doneli krst, a okačena je i umrlica na ulaznim vratima.

Danka je nestala 26. marta u Banjskom Polju kod Bora, a nakon 10 dana potrage uhapšeni su Janković i Dragijević, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek i odneli ga na deponiju. Dragijević je na saslušanju priznao zločin, dok se Janković branio ćutanjem, i njima je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana.

Sve vesti o potrazi za telom Danke Ilić i toku istrage pratite u našem blogu.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike