Oni će sahraniti brata ubice devojčice (2): Advokat porodice otkrio šta će biti sutra u Zlotu (FOTO)

10.04.2024

11:49

0

Nebojša Živanović najavljuje i saslušanje jedine žene iz porodice ubice Danke Ilić

Oni će sahraniti brata ubice devojčice (2): Advokat porodice otkrio šta će biti sutra u Zlotu (FOTO)
Dalibor Dragijević - Copyright Facebook

Borski advokat Nebojša Živanović smatra da njegov klijent Radoslav Dragijević, pritvoren pod sumnjom da je sinu Dejanu (50) pomogao da premesti telo ubijene Danke Ilić (2), najverovatnije, neće biti izveden na sahranu mlađem sinu. Dalibor (40) je bio osumnjičen za pomaganje bratu ubici, a preminuo je 7. aprila u policijskom pritvoru i sutra će biti sahranjen u rodnom Zlotu.

- Situacija u vezi sa mojim klijentom, za sada, ostaje nepromenjena. Još nismo razgovarali. Ispitan je, a biće uskoro saslušana i njegova supruga Svetlana, i to do kraja ove ili sledeće nedelje. Za sada je sve neizvesno - objasnio je advokat.

On je misli da Radoslav neće biti izveden na sahranu sina, a da će majka najverovatnije biti saslušana posle toga. Više informacija, navodi advokat, imaće od ponedeljka.

Tanjug/Vladimir Sporčić
Svetlana Dragijević (crvene kose) u pratnji rođaka

 

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom Polju kod Bora, a nakon 10 dana potrage uhapšeni su Srđan Janković (50) i Dejan Dragijević (50) iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek i odneli na deponiju. Dragijević je na saslušanju priznao zločin, dok se Janković branio ćutanjem, i njima je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana.

Kasnije su uhapšeni Dalibor i Radoslava Dragijević, otac i brat osumnjičenog Dejana, zbog sumnje da su mu pomogli da premesti telo devojčice na zasada nepoznatu lokaciju. Brat osumnjičenog preminuo je u Policijskoj upravi u Boru, dok je ocu određen pritvor do 30 dana. U međuvremenu je direktor JP "Vodovod" u Boru podneo ostavku iz, kako je naveo, moralnih razloga.

Sve vesti o potrazi za telom Danke ilić i toku istrage pratite u našem blogu.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic/24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike